Haberler

Açtığı canlı yayında Tarkan'a küfürler savuran Serdar Ortaç özür diledi

Güncelleme:

Yaptığı yayınlar ve açıklamalarla sık sık adından söz ettiren Serdar Ortaç, son açtığı canlı yayında adını duyduğu Tarkan'a küfürler savurdu. Görüntülerin basın geniş yankı uyandırmasının ardından açıklama yapan şarkıcı, "Hiçbir şey hatırlamıyorum, şimdi uyandım... Tarkan'dan özür dilerim" dedi.

Uzun süredir MS hastalığıyla mücadele eden ve sahnelerinden kalan zamanını sosyal medyada yayınlar açarak geçiren Serdar Ortaç, alkollü şekilde canlı yayın yaparak küfürler savurdu. Dün akşam görüntülenen şarkıcı, görüntülerde ne dediğinin farkında olmadığını belirterek özür diledi.

"O KADAR İLACIN ÜZERİNE ÇOK İÇTİM"

Dün akşam Gazete Magazin'in sorularını yanıtlayan Serdar Ortaç, küfürler savurduğu video için "Ne dedim? Hiçbir şey hatırlamıyorum, şimdi uyandım. Ne yapayım ağabey? O kadar ilacın üstüne çok içmişim. Tarkan'dan özür dilerim" ifadelerini kullandı.

Açtığı canlı yayında Tarkan'a küfürler savuran Serdar Ortaç özür diledi

YARDIMCISI KÜFÜRLERİ DUYUNCA YAYINI KAPATTI

TikTok'ta yayın açan ve alkolün etkisinden dolayı konuşmakta zorluk çeken Ortaç, "Sen Recep Tayyip Erdoğan gibi bir tane daha adam bul bu ülkeye ben ömür boyu susacağım" Yayına aldığı kadının "Tarkancılar ve Serdarcılar var" demesine sinirlenerek "Ya s... Tarkan'ı ya" karşılığını verdi. Siyasetle ilgili konuşan Ortaç'ın yayında art arda küfürler ettiğini duyan evdeki kadın yardımcısı ise hemen araya girdi. Şarkıcının elinden telefonu alan kadın çalışan apar topar yayını kapattı.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Serdar Ortaç Tarkan Magazin Haberler

500

Yorumlar (45)

haksız mıyım:

bazen insan kafayı bulunca söyleyemediği doğruları söyler. serdar da doğruları söylemiş alkolün verdiği rahatlıkla.

182
293
yanıtYanıtla
Ali Tezel:

Alkol haram dedinmi solcuların zoruna gidiyor. Alkol bazı beyin işlevlerini durdurduğu için sağlığa zararlı.

199
116
yanıtYanıtla
simit bekleyen martı:

kararında alkol zihin açar

yanıt101
yanıt160
corci:

hayırdır doktor musun da milletin sağlığını düşünüyorsun. kaç yaşında adam zararlı olduğunu elbet biliyor.

yanıt52
yanıt98
Samarpan Bhav:

Alkol icinde ne pisik varsa utanç hissini yok ederek dibe çıkartıyor. Ama bedene cok zararlı. Madem illaki biri kafayı bulmak istiyorsa Esrar kesinlikle daha iyi. Almanyada 1. Nisanda yasal olacak. Almanlar böyle adımı atmadan önce iyi araştırır. Amerika, hollanda, ispanya, mexika, taylanda, kanada, çekya, uruguay gürcistanda.. yasal

yanıt23
yanıt49
Medem:

Her ne kadar dinle imanla Kur'an'la vesaire arası olmayanların zoruna gitse de Ali Tezel Yorumunuz çok isabetli güzel Kur'an'da kötülüklerin anası diye geçer İncelediğiniz zaman birçok Zarar ziyan kötülüğün altından alkol çıkar.

yanıt72
yanıt22
Ayhan:

Ali senin vücudunda da etil alkol fermantasyonu oluyor sende mi haramsin ? Hamur mayaliyirsun turşu kuruyorsun sirke yapıyorsun domatesten güneşte salça yapıyorsun hepsi fermente ürünler onlarda da alkol var onlar da haram mı ?

yanıt9
yanıt25
Begitli İbrahim:

herkesin ağzından kendi kalitesi kadar söz çıkar

146
11
yanıtYanıtla
Musti40 :

Serdarın maalesef Alkol gibi kötü alışkanlıkları var, fakat DOBRA ADAMDIR!

yanıt28
yanıt67
Netherill:

herşeyini kaybetmişsin sen parayla sınandın olmadı sağlığınla sınanıyorsun hala zorluyorsun. ölmeyi bayılmak sanıyor heralde. ölmek için yapıyorsan intihar daha büyük günah.

95
7
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title