Haberler

6'lı Masa'nın aday açıklamasının ardından Cem Yılmaz'dan manidar paylaşım: Değerler yükleniyor

Güncelleme:

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Millet İttifakı'nın ortak adayı olarak açıklanmasının ardından sosyal medya hesabından manidar bir paylaşım yapan Cem Yılmaz, önce bulutların ardında yükselen güneş fotoğrafı paylaştı sonra da "Değerler yükseliyor" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı adaylığı krizinin yaşandığı 6'lı Masa'da uzlaşma sağlandı. 4.5 saat süren toplantının ardından kalabalık bir gruba seslenen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, cumhurbaşkanı adaylarının Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu açıkladı. Yeni cumhurbaşkanı adayının açıklanmasının ardından Cem Yılmaz'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

"DEĞERLER YÜKLENİYOR"

Zaman zaman siyasetle ilgili yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken Cem Yılmaz, Twitter hesabından önce bulutların ardından yükselen güneş fotoğraf paylaştı sonra da "Değerler loading (yükleniyor)" yazdı. Ünlü komedyenin paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

6'lı Masa'nın aday açıklamasının ardından Cem Yılmaz'dan manidar paylaşım: Değerler yükleniyor

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Kemal Kılıçdaroğlu Millet İttifakı Sosyal Medya Cem Yılmaz Güneş Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (49)

Sayruscx:

Cem yılmaz seni kale alan kim . değerler kime yüklenecek göreceğiz millet olarak.

595
151
yanıtYanıtla
zeliha öz:

Bütün aktroller doluşmuş buraya ha gayrett

244
474
yanıtYanıtla
Can Demir:

sen nerenin trollüsün

yanıt336
yanıt94
Ercan akdeniz:

Dün Yobaz, Gerici diye hakaret ediyordunuz bu ülkenin insanlarına bugün trol diyorsunuz. herşey değişir ama bu toprakların haini değişmez. hep aynı. PKk da yunanı da İngiliz de hepsiniz tek taraftasınız biz de karşınızda.

yanıt2
yanıt0
engin hazlipinar:

Zelihaaaaaa 15 mayista burada duygu ve dusuncelerini paylasmani bekleyecegim

yanıt2
yanıt0
Emre1453 Ulker:

Bence trol olmak kapalı at gözlüğü takmış şekilde bir ömür geçirmekten daha iyidir. Adam çeşme açılışı yapıyor işte gerçek Cumhurbaşkanı bu diyorsunuz. Sayenizde sosyal medya fenomeni oldu adam.

yanıt2
yanıt0
Hasan Yandik:

Zeliş senle aynı düşünceyi savunmak mı gerekiyor illa sizin gibiler her şeyi çok biliyor demi,ama nedense bir adım ilerlemiyorsunuz onu düşün biraz da

yanıt1
yanıt0
Murat Sahin:

Ben bu filmi daha önce izlemiştim.Bu masadan bir şey çıkmaz.

576
107
yanıtYanıtla
Zamanla Akıllanan Adam:

deperler yüklenecek. başörtüsüyle kimse artık kamu kurumlarında görev alamayacak ve kamu kurumlarına giremeyecek. değerler yüklenecek. emperyalist güçlerin önünde el pençe divan durulacak. değerler yüklenecek. üretim yerine montaj sanayi kurulacak.

445
134
yanıtYanıtla
Umut Koyundöven:

inşallah

yanıt0
yanıt0
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title