Haberler

Emina Jahovic'ten Mustafa Sandal'ı çıldırtacak suçlama: Mal varlığını kaçırdı

Güncelleme:

Şarkıcı Mustafa Sandal'ın açtığı "nafaka iptali" davasına cevap veren eski eşi Emina Jahovic, ünlü şarkıcının evlilik süresince aldığı tüm gayrimenkulleri annesi adına kaydettirdiğini iddia etti.

10 yıllık evliliklerini 2018'de sona erdiren Mustafa Sandal ile Emina Jahovic'in arasındaki nafaka çekişmesi sürüyor. Sandal, 2 aylık nafakasını alamadığı gerekçesiyle evine icra memurlarını gönderen eski eşi Emina Jahovic'e, her ay verdiği 15 bin lira olan nafakanın iptali için dava açmıştı. Jahovic, Sandal'ın açtığı 'nafaka iptali' davasına yanıt verdi.

"TÜM MAL VARLIĞINI ANNESİNİN ÜZERİNE KAYDETTİRDİ"

Tarafların çocuklarının velayetinin anne Jahovic'te olduğunun anlatıldığı cevap dilekçesinde "İyi niyet ve dürüstlük kuralına aykırı davranan Sandal, bu davayı açarak kendisini babalıktan da boşandı zannetmektedir. Sandal evli olduğu dönemde almış olduğu tüm gayrimenkulleri annesi Tülin İleri adına tapu ve tescil ettirmiştir. Evliliği devam ettiği dönemde neyi var neyi yoksa annesi ve arkadaşları adına tescil ettirerek bugün kendisini görünürde kılmaya çalıştığı hale gelmiştir. Sandal'ın Türk standartlarının çok üzerinde bir gelire ve birikmiş servete sahip olduğu ortadadır. Dolayısıyla ekonomik güçlük çeken birisinin hiçbir aracının olmaması hayatın olağan akışına aykırıdır" ifadelerine yer verildi.

"TÜRKİYE STANDARTLARININ ÜZERİNDE BİR GELİRE SAHİP"

Çubuklu'daki evi evliyken aldıklarını belirten Jahovic, boşandıktan sonra nafaka borcunun ödenmediğini, bu nedenle haksız ve hukuka aykırı davanın reddini istedi. Jahovic, Mustafa Sandal'ın Türkiye standartlarının çok üzerinde bir gelire ve servete sahip olduğunu dilekçede belirtti.

Emina Jahovic'ten Mustafa Sandal'ı çıldırtacak suçlama: Mal varlığını kaçırdı

Emina Jahovic'ten Mustafa Sandal'ı çıldırtacak suçlama: Mal varlığını kaçırdı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mustafa Sandal Emina Jahovic Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

Mehmet :

Aylık kazancı ondört bin liraysa ödeyememiştir

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title