Haberler

Maçın ardından: Medical Park Antalyaspor Kayserispor

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, "Bu ligde kazanamayacaksan kaybetmeyeceksin. Oyuncularımı kutluyorum" dedi.

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, "Bu ligde kazanamayacaksan kaybetmeyeceksin. Oyuncularımı kutluyorum" dedi.

Spor Toto Süper Lig'de kendi evinde ve 2-2 berabere sonuçlanan Kayserispor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Kayserispor'un sahaya savunmaya yönelik bir kadro ile çıktığını söyledi.

Kayserispor'un daha önceki kadrolarına göre 3-4 yeni oyuncuyla mücadele ettiğine dikkati çeken Aybaba, bu durumun işlerini zorlaştırdığını ifade etti. Golü erken yemenin sıkıntısını yaşadıklarını anlatan Aybaba, hızlı ataklarda iyi şut atmayı beceremediklerini dile getirdi.

Oyunda beraberliği sağladıktan sonra üstünlüğü de ele geçidiklerini vurgulayan Aybaba, "Emrah'ın katılımıyla daha iyi oynadık. Penaltı gol olsaydı Kayseri risk alacaktı ve oyun istediğimiz şekle dönecekti. Bu ligde kazanamayacaksan kaybetmeyeceksin. Oyuncularımı kutluyorum" diye konuştu.

Kırmızı beyazlı futbolcu Serkan Balcı ise pozisyon anlamında zengin bir maç oynadıklarını belirtti. Kırılma anlarında buldukları pozisyonları gole çeviremediklerini anlatan Balcı, "Bizim için önemli bir maçtı. Yukarıları hedefliyorsak böyle karşılaşmaları kazanmamız gerekiyor. Konya maçını alarak bu maçı telafi etmek istiyoruz" değerlendirmesini yaptı.

Antalyasporlu İnsa ise takım olarak iyi oynadıklarını ancak buldukları pozisyonları gole çeviremeyince bir puana razı olduklarını ifade etti.

-Kayserispor cephesi-

Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, kendileri için kritik bir karşılaşmaya çıktıklarını dile getirdi. Maçın genelinde iki takımın da karşılıklı ataklarla gol pozisyonları bulduğuna dikkati çeken Prosinecki, penaltı pozisyonunun kırılma anı olduğunu kaydetti. Son dakikalarda yedikleri gol nedeniyle bir puan almalarının kendilerini üzdüğünü belirten Prosinecki, "Son dakikalarda gol yeme alışkanlığımız sürüyor. Mücadelemiz güzeldi. İlerleyen haftalarda inancımız yerinde olrusa galibiyet hasretine son verebiliriz" dedi.

Kayserisporlu Gökhan da galibiyet için Antalya'ya geldiklerini ancak son dakikalardaki gol yeme alışkanlklarının devam ettiği için beraberlikle döndüklerini bildirdi. Gökhan, ligde hak ettikleri konumda olmadıklarını vurguladı.

Kayserispolu Zurab ise Antalya gibi zor bir deplasmandan bir puan aldıkları için mutlu olduğunu kaydetti.

Muhabir: Süleyman Elcin

Yayınlayan: H. İbrahim Uyar

-Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki

Kaynak: AA / Spor

Medical Park Antalyaspor Robert Prosinecki Samet Aybaba Kayserispor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title