Haberler

Lüks Yata 12 Tankerle 1 Milyon TL'lik Yakıt

Rus iş adamı Victor Rashnikov'un lüks yatı "Ocean Victory", Muğla'nın Fethiye ilçesine geldi.

Rus iş adamı Victor Rashnikov'un lüks yatı "Ocean Victory", Muğla'nın Fethiye ilçesine geldi. Türkiye'de Gebze ve İskenderun'da demir çelik tesisleri bulunduğu öğrenilen Rus iş adamının yatı, dün sabah Fethiye Körfezi'nden giriş yaptı.

Rus demir tüccarlarından metalürji şirketi sahibi Victor Rashnikov'un, 'Ocean Victory' isimli 120 metre uzunluğundaki mega yatına, 12 tankerle Aliağa Rafinerisi'nden getirilen 350 bin litre akaryakıt karadan ikmal edilmeye başlandı. Akşam saatlerine kadar sürmesi planlanan akaryakıt ikmali için milyarder iş adamının yaklaşık 1 milyon lira ödeyeceği öğrenildi. Yaklaşık 400 milyon dolar değerindeki yatın, yakıt ikmalinin ardından Karayip Adaları'na gideceği kaydedildi. Yatta; helikopter pisti, yüzme havuzu, jakuziler, yemek ve toplantı salonu, çalışma odası ve su sporları araçları yer alıyor.

Yakıt firması yetkililerinden Murat İştipliler, Fethiye limanında Ocean Victory isimli yata, Teco Petrolcülük A.Ş. firması tarafından 12 tır ile 350 bin litre yakıt ikmali yapılacağını ifade ederek, "140 metre uzunluğundaki bu yat İtalya'da imal edildi ve Rus demir tüccarı olan, Türkiye'de demir çelik tesisleri bulunan Victor Rashnikov'a aittir" dedi.

(Murat Yalçın / İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Fethiye Gebze Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title