Haberler

Lodos balık tezgahlarını da vurdu

Güncelleme:

Lodos balık tezgahlarını da vurdu Hava düzelirse fiyatlar da düşer Marmara ve Ege' de etkili olan Lodos hayatı olumsuz etkilediği gibi, lodos balık tezgahlarını da vurdu.

Lodos balık tezgahlarını da vurdu

Hava düzelirse fiyatlar da düşer

BALIKESİR - Marmara ve Ege' de etkili olan Lodos hayatı olumsuz etkilediği gibi, lodos balık tezgahlarını da vurdu.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Bandırma Balık haline iki gündür lodos sebebiyle gelen balık miktarında oldukça düşüş görüldü. Balık halinde bazı dükkanlar balık azlığından kepenk kapattı. Hamsinin kilosunun 40 Liradan satıldığı balık halinde balıkçılar havaların düzelmesini bekliyor. Bir kaç gün daha havaların sert olacağını belirten Balıkçı Barış Yıldız, " Havanın Lodos olmasıyla beraber, şu an balık çeşitleri az. Fazla balık gelmedi. Çoğu dükkanlarda alık azlığı sebebiyle dükkanlarını açmadı. Bugün Hamsi kilosu 40, çinekop kilosu 50, istavrit ve sardalya da kilosu 25 ila 30, Palamut ise tanesi 35 Liradan satılmaktadır. Bir kaç gün hava sert ve Lodos var. Fiyatlar bu şekilde olur. Hava düzelirse fiyatlar da düşer" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balıkesir Marmara Ege Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title