Haberler

LeMan 25. Yaşını Kutladı

Güncelleme:

Türkiye'nin en köklü ve en uzun ömürlü mizah dergisi LeMan, 25. yılını 9 Şubat Perşembe akşamı Jolly Joker'de muhteşem bir organizasyon ile kutladı.

Matmazel Coco'dan Sıla'ya "Geçmiş Olsun" Şarkısı

LeMan'la dayanışma amaçlı gerçekleşen bu geceye birçok sanatçı destek oldu.

Gecenin sunuculuğunu üstlenen sahnelerin vazgeçilmez ismi Matmazel Coco tatlı dili, esprileri ve eğlenceli sunumu ile bu özel geceye damgasını vuran isim oldu.

Matmazel Coco'nun esprileri ile süslediği gecenin açılışını 70'li yılların efsane Anadolu Rock-Pop gruplarından Mavi Işıklar yaptı. Daha sonra sahneye sırasıyla 90'lı yılların pop yıldızlarından Deniz Arcak ile efsane gitarist Akın Eldes, Beyoğlu kökenli gruplarından Luxus çıktı. DJ kabini ise Murat Beşer'e emanetti. Daha önceden geceye katılacağı bilinen şarkıcı Sıla ani rahatsızlığı nedeniyle geceye katılamadı. Matmazel Coco ise; "Sevgili Sıla bu akşam hastaneye kaldırıldığı için aramızda olamadı maalesef. Normalde tam şu anda onu anons ediyor olacaktım. Lütfen hep beraber kendi güzel, sesi güzel, yüreği güzel Sıla için söyleyelim" diyerek "Aslan Gibi" şarkısını seyirci ile birlikte seslendirdi.

Atilla Atalay'ın günümüze uyarladığı replikleri ile "Sıdıka"yı tekrar canlandıran usta oyuncular Füsun Demirel ve Hasibe Eren'in harika sürprizleri ise seyirciyi kahkaya boğdu. Oyunun sonunda Hasibe Eren, Füsun Demirel ve Matmazel Coco'nun sahneden seyirci ile birlikte selfie çekmesi görülmeye değerdi.

Matmazel Coco'nun tek tek sahneye davet ettiği konuklara esprileri takılması geceye ayrıca renk kattı. Gecede aynı zamanda oyuncu Defne Halman, Romina Özipekçi ve Barış Atay da sahne alarak Leman'a destek oldular.

Matmazel Coco, tüm LeMan çizerlerini gecenin sonunda sahneye davet ederek, 25 yıl pastasını kesti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Füsun Demirel Hasibe Eren Leman Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title