Haberler

Kuzgun 13. Yeni Bölüm Fragmanı! Kuzgun 13. Bölüm İlk Sahne (Seak Peek)

Kuzgun 13. yeni bölüm ilk sahne yayınlandı! Ekranların sevilen dizisi Kuzgun 12. bölümüyle ekranlara geldi. Her geçen gün artan tehditlerin arasında babasına ne olduğunu bulmaya çalışan Kuzgun, ailesini ve Dila'yı içinde bulunduğu acımasız dünyada korumaya çalışır. Kuzgun dizisinin 12. bölümünde neler oldu?

Kuzgun dizisi son bölümüyle Çarşamba akşamı ekranlara geldi. Behram'ın veliahtı olmasından korkan Dila'nın çabaları Kuzgun'u o koltuğa oturmaktan alıkoyacak mı? Kuzgun dizisinin 12. bölümünde neler oldu? 13'üncü bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Kuzgun dizisi hakkında merak edilenler…

13. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Çarşamba akşamları ekranlarda fırtınalar gibi esen Kuzgun dizisi yine izleyicinin beklentilerini boşa çıkarmadı. 13. yeni bölüm seap peek yayınlandı. Yayınlanan ilk sahnede, Dila ile birlikte annesinde kalan Kuzgun, yatak odasının duvarına dila ile kendisinin resmini çiziyor ve Dila ise uyandığında resimle karşılaşınca gözyaşlarına hakim olamıyor. Kuzgun dizisinin yeni bölüm fragmanı ve tüm gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz…

Kuzgun 13. Yeni Bölüm Fragmanı!

12'İNCİ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kuzgun, babasına ne olduğunu hala bilmez ve Bora ile bir anlaşma yapmak ister. Bora ise Teo'yu öldürenin Kartal olduğunu öğrenerek, intikam planı yapmaya başlar. Kartal, kaçınılmaz sona yavaş yavaş yaklaşır. Dila ise Behram'ın torunu olduğu ortaya çıkan Kuzgun'un Behram'ın yerine geçeceğine inanmak istemese de Kuzgun'u bir an bile yalnız bırakmaz. Kuzgun ise her şey bir yana, kendi içinde de büyük çekişmeler yaşar ve bir süreliğine annesi Meryem'de kalmaya karar verir. Giderken karısı Dila'ya da gelmesi için sorar. Artık eski günlerdeki gibi aile bir eksik de olsa bir aradadır. Dila ise Meryem ile kozlarını paylaşacaktır.

Kuzgun 13. Yeni Bölüm Fragmanı!

DİLA, BORA'NIN GERÇEK YÜZÜNÜ GÖRÜR

Duygusal birlikteliğin olduğu evde Kumru, Dila'nın ailesine ihanet ettiğini öğrenir. Bunların yanı sıra Kuzgun ile Dila ise ilk kez bir yastıktadır. Her ne kadar Dila da Kuzgun da birbirlerine olan aşklarını intikam duygusu ve sırların altına gizlemeye çalışsa da her geçen gün duyguları daha da derinleşiyor. Kuzgun'un gölgesi olan Dila, Bora'nın hain bir plan yaptığını hisseder ve ona hesap sorar. Ancak Bora'nın planı Kuzgun ile sınırlı değildir. Böylelikle Dila, Bora'nın daha önce görmediği bir yüzünü görmüş olur. Kuzgun'un ve Kartal'ın hayatı büyük tehlike altındadır.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Bora Füzesi Kartal Behram Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne? Nihal Candan tutuklandı mı? Nihal Candan neden tutuklandı, suçu ne? Brighton Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Manchester City maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title