Haberler

Kuvvet Erim, Bulgaristan'da Yarışacak

İsabeyli Belediye Başkanı Bekir Kuvvet Erim, 2013 Bulgaristan Ralli Şampiyonası'nın Plovdiv şehrinde koşulacak ayağı olan 42.Hebros Rallisi'nde Pegasus Racing'in Fiat Abarth Punto S1600 otomobili ile yarışacak.

İsabeyli Belediye Başkanı Bekir Kuvvet Erim, 2013 Bulgaristan Ralli Şampiyonası'nın Plovdiv şehrinde koşulacak ayağı olan 42. Hebros Rallisi'nde Pegasus Racing'in Fiat Abarth Punto S1600 otomobili ile yarışacak.

SOTAŞ Chemical Company ve Duyar Kimya ve Makine A.Ş. sponsorluğunda yarışacak olan Erim'e, Tezcan Dalfidan eşlik edecek.

İsabeyli Belediye Başkanı Bekir Kuvvet Erim, Bulgaristan'ın en büyük ikinci şehri olan Plovdiv şehrinde koşulacak rallinin toplam uzunluğunun 279 kilometre olduğunu söyledi. Erim, "2014 yılı için hem Balkan Kupası hem de European Rally Cup Rallisi olarak takvimde yer alması beklenen Hebros Rallisi, yıllarca Bulgaristan'ın en popüler rallisi olmayı başarmış, her zaman Avrupa Ralli Şampiyonası takviminde yer almış ve çok nitelikli etaplara sahiptir. Ben ve Tezcan Dalfidan da ralli organizatörleri tarafından özellikle davet edildik. Hazırlıklarımızı tamamladık. Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bekir Kuvvet Erim Bulgaristan İsabeyli Pegasus Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title