Haberler

Kütahya Genç Kızılay'dan miniklere "Masal Ev'de" sürprizi

Güncelleme:

Genç Kızılay Kütahya Proje ve Fon Birimi'nin öncülüğünde miniklere yönelik "Masal Ev'de" projesi gerçekleştirildi.

"Masal Ev'de" projesiyle ilgili bir açıklama yapan Genç Kızılay Kütahya İl Başkanı Kazım İkbal Gümüş, Genç Kızılay Kütahya Proje ve Fon Birimi ile Genç Kızılay Kütahya Kurumsal İletişim Birimi'nin, Korona virüs (Covid-19) salgını sürecinde sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle uzun süre evlerinde kalmak zorunda olan minikler için geliştirdiği ve Genç Kızılay Kütahya'nın gönüllülerinin desteği ile gerçekleştirilen projeye "Masal Ev'de" adı verildiğini söyledi.

"Her masalımız ortalama 300 küçük kardeşimize ulaştı"

Projenin, gönüllülerin belirlenen masalları seslendirerek sosyal medya üzerinden paylaşılması ile sokağa çıkma kısıtlaması olan minikleri eğlendirebilmek adına gerçekleştirildiğini belirten İl Başkanı Gümüş, "Çok sayıda gönüllünün katıldığı aralarında Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler, Alice Harikalar Diyarında, Kaplumbağa ile Tavşan ve Rapunzel gibi her biri birbirinden değerli öğütler içeren masalları seslendirerek, Genç Kızılay Kütahya Kurumsal İletişim Birimi tarafından Genç Kızılay Kütahya'nın Facebook, Twitter ve Instagram hesaplarından paylaşılarak miniklerle buluşturuldu. Masal Ev'de projemiz kapsamında 20 Nisan 2020 - 13 Haziran 2020 tarihleri arasında önceden belirlenen 16 masal, 16 Genç Kızılay Kütahya Gönüllüsü tarafından seslendirildi. Her masalımız ortalama 300 küçük kardeşimize ulaştı. Sosyal medyadan paylaşılan masalları dinleyen miniklerin aileleri de çocuklarının masalları dinlerken fotoğraflarını çekerek Genç Kızılay Kütahya'nın sosyal medya hesaplarına gönderdiler" ifadelerini kullandı.

Genç Kızılay Kütahya'nın sosyal medya hesaplarına veliler tarafından 'sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evde canı sıkılan çocuklarımın faydalı bir etkinlikle zaman geçirmelerini sağladığınız için teşekkür ederim' şeklinde mesajların atıldığını da ifade eden Gümüş, Masal Ev'de projesindeki geri dönüşlerden memnun olduklarını ve farklı birimlerin koordineli çalışmalarıyla yeni projelerin gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.

Gümüş, "Masal Evde projesindeki masalları, sizler de çevrenizdeki minik kardeşlerimiz dinlesin istiyorsanız @genckizilay43 instagram ve twitter hesabı üzerinden masallara ulaşabilir ve paylaşabilirler" diye konuştu. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kızılay Kütahya Gümüş Genç Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title