Haberler

Kurban Bayramı Tatili 10 Güne Uzatıldı (2)

"BUNDAN ÖNCEKİ CUMHURBAŞKANLARI DA 30 AĞUSTOS DAVETİYELERİNDE TÜRKİYE CUMHURBAŞKANI İFADELERİNİ KULLANMIŞLARDIR" "KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN İŞLETİLEN KÖPRÜ VE OTOYOLLAR, 30 AĞUSTOS-5 EYLÜL SAAT: 07.

"BUNDAN ÖNCEKİ CUMHURBAŞKANLARI DA 30 AĞUSTOS DAVETİYELERİNDE TÜRKİYE CUMHURBAŞKANI İFADELERİNİ KULLANMIŞLARDIR"

"KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN İŞLETİLEN KÖPRÜ VE OTOYOLLAR, 30 AĞUSTOS-5 EYLÜL SAAT: 07.00'A KADAR ÜCRETSİZ OLACAK"

Hakime TORUN / ANKARA - CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ açıklama yaptı. Bozdağ, Kurban Bayramı tatilinin 10 güne uzatıldığını belirterek emekli maaşlarının, 28-29 Ağustos tarihleri arasında olmak üzere bayramdan önce ödeneceğini açıkladı.  Bozdağ ayrıca, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından işletilen köprü ve otoyollar, 30 Ağustos-5 Eylül saat: 07.00'a kadar ücretsiz olacağını ifade etti.

"KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN İŞLETİLEN KÖPRÜ VE OTOYOLLAR, 30 AĞUSTOS-5 EYLÜL'DE ÜCRETSİZ"

Bozdağ Bayram tatiline ilişkin, "28 Ağustos pazartesi günü, 29 Ağustos salı günleri tam gün, 31 Ağustos perşembe günü yarım gün idari izinli sayılmasına karar verilmiştir. Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından işletilen köprü ve otoyollar, 30 Ağustos-5 Eylül saat: 07.00'a kadar ücretsiz olacak" dedi.

"BUNDAN ÖNCEKİ CUMHURBAŞKANLARININ 30 AĞUSTOS DAVETİYELERİNDE DE TÜRKİYE CUMHURBAŞKANI İFADELERİ VAR"

"Türkiye Cumhurbaşkanı" tartışmalarına ilişkin bir soruya Bozdağ, "Sayın Cumhurbaşkanımızın Twıtter'daki kullandığı bilgiler içerisinde Türkiye Cumhurbaşkanı ifadelerinin geçmesi eleştiri konusu bazı çevreler tarafından yapılmaktadır. Türkiye Cumhurbaşkanı ifadesi hem anayasamıza hem de bugüne kadar süre gelen uygulamaya uygun bir ifadedir. Bundan önceki cumhurbaşkanları da 30 Ağustos davetiyelerinde Türkiye Cumhurbaşkanı ifadelerini kullanmışlardır. Cevdet Sunay, Fahri Korutürk, Turgut Özal, Süleyman Demirel, Ahmet Necdet Sezer ve sayın Abdullah Gül döneminde gönderilen davetiyeler var. Bu davetiyelerin hepsinde Türkiye Cumhurbaşkanı ifadesinin kullanıldığını görüyoruz" diye yanıt verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karayolları Genel Müdürlüğü Kurban Bayramı Türkiye Eylül Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title