Haberler

Kurban Bayramı'na Doğru

AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çetinkaya, mesajında, mübarek Kurban Bayramı'nı en içten duygularla kutladığını belirterek, İslam alemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diledi.

Kurban Bayramı'nın, idrakleri aydınlatması, gönülleri yumuşatması, insanlığa vicdanı ve merhameti hatırlatmasının en büyük arzusu olduğunu dile getiren Çetinkaya, bayramın, güzel günlerin müjdecisi olmasını temenni ettiğini belirtti.

Çetinkaya, bayram sevincinin üzüntüye dönüşmemesi için sürücülere de uyarılarda bulunarak, şunları kaydetti:

"Bayram ziyareti için yola çıkan tüm kardeşlerimden, trafik kurallarına riayet etmelerini, dikkatli şekilde araç kullanmalarını hassaten rica ediyorum. Her biri birer kahramanlık ve fedakarlık abidesi olan şehitlerimize, gazilerimize vefa borcumuzu ne yapsak ödeyemeyiz. Aziz şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükranla selamlıyorum. Bu duygularla kurbanlarımızın Allah katında makbul olmasını diliyor, huzur ve saadet dolu bir bayram geçirmenizi Rabbimden temenni ediyorum. Tüm İslam aleminin Kurban bayramını kutluyorum. Zalim coğrafyaların umudu, mazlum müslümanlarının koruyucusu olmaya devam edeceğiz."

Kaynak: AA / Güncel

SALİH ÇETİNKAYA Kurban Bayramı Kırşehir Ak Parti Politika Güncel Haberler

title