Haberler

Kur'an kursunda çocuğa şiddet görüntüleriyle ilgili soruşturma başlatıldı

Güncelleme:

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, sosyal medya hesabından, Elbistan'da Kur'an kursunda bir çocuğun dövüldüğü görüntüleri paylaştı. Öztunç, paylaştığı görüntülerin ardından Kahramanmaraş Valisi ve İl Müftüsü'nün kendisini arayarak soruşturma açıldığı bilgisini ilettiklerini söyledi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, sosyal medya hesabından, Kur'an kursunda bir çocuğun dövüldüğü görüntüleri paylaştı.

Öztunç paylaşımında, "Bu görüntüler az önce memleketim Elbistan'daki Bedirefendi Kuran kursunda çekildi. Diyanete bağlı kuran kursunda çocuklarımıza yapılan bu davranışı onaylayan hiçbir hemşerim olamaz. Atatürk'e hakaret eden Diyanet işleri başkanı bunun hesabını sor ve millete bilgi ver" ifadelerini kullandı.

Kur'an kursunda çocuğa şiddet görüntüleriyle ilgili soruşturma başlatıldı

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Daha sonra bir paylaşım daha yapan Öztunç, "Az önce paylaştığım görüntünün ardından Kahramanmaraş Valimiz ve il müftümüz beni telefonla arayarak gerekli soruşturmayı hızlı bir şekilde açtıklarını belirttiler. Kahramanmaraş valimiz ve il müftümüze teşekkür ediyorum. Bu çocuklar hepimizin" dedi.

Kur'an kursunda çocuğa şiddet görüntüleriyle ilgili soruşturma başlatıldı

ELBİSTAN KAYMAKAMLIĞI'NDAN AÇIKLAMA GELDİ

İlçedeki bir Kur'an kursuna ait bir odada meydana gelen şiddet olayına dair sosyal medyada paylaşılan görüntüler üzerine, Elbistan Kaymakamlığı açıklama yaptı.

"Müftülüğümüze bağlı Bedirefendi Kur'an Kursu'na ait sosyal medyada yayımlanan görüntülerle ilgili basın açıklaması yapma gereği duyulmuştur." ifadesine yer verilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Yapılan ilk araştırmada görüntülerin Kur'an kursumuzda yatılı olarak kalan 10 ve 15 yaşlarındaki iki öğrenciye ait olduğu anlaşılmıştır. Konuyla ilgili idari ve adli tahkikat ivedilikle başlatılmıştır. Sonucundan kamuoyuna ayrıca bilgi verilecektir."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Elbistan Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

Shef:

Tabiki tasvip edilmez hele hele Kuran Kursunda. Fakat yurtlarda öğrenciler arasında sorunlar yaşanır. hatta askerde alası yaşanır. Bunlara da bir bakıversen sayın vekil. Mesele Kuran Kursu olunca gözler fal taşı gibi açılıyor tabi.

4
2
yanıtYanıtla
Dc 46:

O da bişeymi ilkokul 1. Sınıfta öğretmenim kolumda sopa kırmıştı.Tam 25 yıl oldu.Hala unutamıyorum.Fakat çok iyi bir kemalistti.Şiddeti yapan Hangi taraftan olursa olsun ayıklanmalı bu tür olayları kitlesel olarak diğil bireysel olarak ele almamız lazım.Chp kışkırtmayı iyi biliyor

2
3
yanıtYanıtla
Erdal:

Zamanında bizim kemalist bir öğretmenimiz vardı, gergin olduğunda bizi tokat manyağı yapardı.

2
3
yanıtYanıtla
Hacer özka:

Tarihtede din düşmanıydın cehape bug ünde din düşmanısın.eğer adam gibi muhalefet olmayı yapabilseydin bugün akp deyilde iktidar sendin.

2
3
yanıtYanıtla
Hasan canlı:

Suç onlardan çok çocuklarını buralara gönderen cahil takımında.

2
2
yanıtYanıtla
Gercekler:

Yalanin batsin Yalancisin. . . . . .

1
1
yanıtYanıtla
Aliiiii:

Ali sen önce kendi partinin din kültürü ve ahlak bilgisi dersine bak .Malumm...

0
1
yanıtYanıtla
Merak:

Niçin internet alemine koymak yerine direkt polisle muhattap olmazlar ki? Bir şey görüldü hurra atlayın üstüne bakın kuran kursları böyle eğitim izlenim bu mu olacak. Adaleti sağlayacak olan diyanet işleri mi ? Bir de vekil...

0
1
yanıtYanıtla
ayla:

Bizim dinimiz hoşgörü dinidir. Şiddet dini değildir. Sizin gibiler insanları dinden soğutuyor. Allah hiçbir kulunu sizin gibilerle karşılaştırmasın. Allah ın gazabı sizin gibi vicdansızların üzerine olsun İnşallah.

0
1
yanıtYanıtla
Yusuf:

Dayak nedir arkadaş. Kaç çocuk bu yüzden okullardan, kurslardan kaçıyor. Cem Karacanın dediği gibi Bir tokata sebep 40 yıl camiye gitmedim.

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title