Haberler

Kumru Yuva Yapmış Trafik Lambasına

Kayseri'nin en merkezi yerinde bulunan trafik lambasının üstüne yuva yapan bir Kumru, görenleri hayrete düşürüyor.

Kayseri'nin en merkezi yerinde bulunan trafik lambasının üstüne yuva yapan bir Kumru, görenleri hayrete düşürüyor.

Kayseri Meydanı'ndaki Sivas Caddesi ile Seyit Burhanettin Bulvarı ve Park Caddesi'nin kesiştiği kavşakta yer alan trafik lambalarından birisi, bugünlerde farklı bir görevi de yerine getiriyor. Seyit Burhanettin Bulvarı'nın kavşakla birleştiği noktada bulunan bu trafik lambasının tepesi, bir Kumru için yuva oldu. Kayseri'nin araç ve yaya trafiğinin en yoğun olduğu bölgedeki trafik lambasının üstüne yuva yapan Kumru, etrafındaki kalabalığa ve gürültüye aldırış etmeden Kayseri'nin en merkezi yerinde etrafını izlemenin keyfini sürüyor.

Araçlarıyla veya yaya olarak kavşaktan geçen vatandaşların pek çoğu trafik lambasının üstüne bir Kumru'nun yuva yaptığından habersiz, günlük koşturmacalarına devam ediyorlar. Trafik lambasının üstüne yuva yapmış Kumru'yu gören bazı vatandaşlar da hayretlerini gizleyemiyorlar. Kumru yuvasını gören vatandaşlardan Aziz Altınöz, "Hayret bir şey. Kuş, hiçbir gürültüye ve etrafından geçen onlarca araba ve vatandaşlara aldırış etmeden burada yuva yapmış ve oturmuş etrafı seyrediyor. O da Allah'ın yarattığı bir varlık ve kendisi için en uygun yer olarak burayı seçmiş" dedi.

Kumru'nun trafik lambası üstüne yaptığı yuvada rahatça tünemesini çok ilginç bulan Miyase Yurteri de, "Buradan manzarası güzel, havası güzel, gayet seyirlik bir yer. Kumru da burayı kendisi için yuva olarak seçmiş. Çok güzel bir yer bulmuş ve bunun keyfini sürüyor" diye görüşlerini belirtti. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayseri Sivas Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title