Haberler

Kümesine giren tilkiye seslenişi sosyal medyada büyük ilgi gören vatandaşın söyledikleri duygulandırdı

Güncelleme:

Amasya'da vatandaşın kümesine giren tilkiye "Ciğerine ateş düşmesin senin. Tilki kardeş çık git lütfen" dediği sözler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Sıkıştığı yerden kurtulmaya çalışan tilkinin tellere çarptığı için üzüldüğünü söyleyen vatandaş "Doğanın kanunu bu. Biz kurdun kuşun nasibini yiyoruz fakat kurda kuşa bir şey bırakmıyoruz" dedi.

Merkeze bağlı Büyük Kızılca köyünde yaşayan Seyfi İkzek, kümese giren tilkinin sıkıştığını görünce tilkiyi uzaklaştırmaya çalıştı. O anları kayda alan İkzek tilkiye, "Ne yapıyorsun oğlum. Ne yapıyorsun sen. Vay ciğerine ateş düşmesin senin, vay vay vay tavuklara bir şey yapmamış Allah'tan. Yeni girmiş demek ki. Tilki kardeş lütfen. Oğlum kendine bir şey yapacaksın ya çık. Tamam haydi, haydi, haydi" diye seslendi.

SIKIŞTIĞI YERDEN KURTULDU

Bir süre sonra sıkıştığı yerden kurtulan tilki, kümesten çıkıp uzaklaştı. Seyfi İkzek'in sosyal medyadan paylaştığı görüntüler ise yoğun ilgi gördü. Tilkiyle karşılaşmasını anlatan İkzek, kümeste tilkiyi görünce çok şaşırdığını söyledi.

Kümesine giren tilkiye seslenişi sosyal medyada büyük ilgi gören vatandaşın söyledikleri duygulandırdı

"HIRSIZI DÖVMEYECEKSİN, KORKUTACAKSIN"

Yaşadığı o anları anlatan Seyfettin İkzek, "Tilkinin kümese girdiğini gelinim haber verdi, hemen kümese koştuk. Tilki, gözümün önünde suçlu gibi kaldı. Tavukları yese, hayvanı telef edecek halimiz yok. Bizi görünce tilki panik oldu, zarar görmesin diye sakinleştirmeye çalıştık. En sonunda kümesten çıktı. Ama kümesten çıkmaya çalışırken, hep tellere çarptı, o duruma çok üzüldüm. 'Ciğerine ateş düşmesin, niye girdin benim kümese' dedim. Tilki, kümese girince horoz karşılamış, yani delikanlı horozum tavukları vermemiş. Çıkmak için baya uğraştı, sonda kümesten kaçtı ve gözden kayboldu. Göz açıp kapayıncaya kadar ırmak kenarına kadar gitti. 'Hırsızı dövmeyeceksin, korkutacaksın' demişler. Kümesine sahip çıkacaksın, doğanın kanunu bu. Biz insanoğlu olarak kurdun kuşun nasibini yiyoruz fakat kurda kuşa bir şey bırakmıyoruz" dedi.

Kümesine giren tilkiye seslenişi sosyal medyada büyük ilgi gören vatandaşın söyledikleri duygulandırdı

Kümesine giren tilkiye seslenişi sosyal medyada büyük ilgi gören vatandaşın söyledikleri duygulandırdı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (20)

sivaslı:

işte bu gibi gerçekten Allaha inanan acıyan , karşısında ki hayvanın bile yuvasını düşünen öz de dürüst insanlar yüzünden başımıza taş yağıp helak olmuyoruz , demek ki aramız da çok az da olsa müslüman var.

44
5
yanıtYanıtla
aç gözlüler:

evet hemşerim , bir ürünün fiatı tarladan manava markete gelene kadar en az beş kat artıyor, bu nasıl oluyor dersen her kapıda zam yiyor, hiç vatandaşı emekliyi asgari ücretliyi işsizi düşünen yok hep bana hep bana keser misali yontuyoruz

yanıt11
yanıt0
alp:

Çokta az müslüman var ne saçma bir yorum kardeşim herkesi kendinizle kıyaslamayın

yanıt2
yanıt1
MERSİN 33:

Bakın , Bu dünya dönüyorsa bu gibi insanların yüzü suyu hürmetine dönüyor . Hayvana böyle davranan kişi insana nasıl davranır siz düşünün . Allah senden razı olsun dayım . . .

20
7
yanıtYanıtla
MERSİN 33:

Şu beni kovalayan her seferinde DİSLİKE veren şahsı merak ediyorum ! İsmini , yani NİCK ini bana bahşeder misin arkadaşım . Seni bu kadar kızdıracak ne yapmış olabilirim ?

yanıt2
yanıt3
vatandaş:

Bence çok ısrar etme Mersin 33 herkes herkesi sevmek zorunda değil ama saymak zorunda burada aklımızın erdiğince bilgi ve kültürümüz çerçevesinde iyiyi örnek verecek kötüyü ibret yapacak şekilde kısa açıklamalar yapmaya çalışıyoruz(belki biz hatalıyız) yaz geç bana sorarsan, yine de siz bilirsiniz özgür iradenize müdahale saymayın lütfen

yanıt7
yanıt2
koro:

dayi, türkiye senin gibi insanlara cok muhtac.

22
0
yanıtYanıtla
Erişoğulları:

Bence o tilkiyi yakalayıp postunu alması gerekiyordu

1
19
yanıtYanıtla
nsrn:

güzel yürekli insan

18
1
yanıtYanıtla
helal lokma:

zavvalli tilki belliki ac kalmis yakalanincada nasil caresiz ve mahcup olmusbizdeki insan hirsizlarinda ne edep nede utanma var nede ALLAH korkusu varcayir cayir kul hakki yiyenlerin ar damari catlamis olmali

14
3
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title