Haberler

Kadına Şiddet ve Girişimcilik Konuşulacak

Güncelleme:

Pınar Eczacıbaşı, Ahu Özyurt, Eyşan Özhim Kadın ve Girişimcilik paneli ile Altın Portakal'da.

48. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali, İstanbul Aydın Üniversitesi'nin hazırladığı, AGİDER'in de katkılarıyla gerçekleştirilecek olan "Kadın ve Girişimcilik" panelini 11 Ekim Salı günü saat 14:00'de Dedeman Hotel'de festival izleyicileri ile buluşturuyor. Bu sene "Kadın" teması ile gerçekleştirilen festival, "Kadın ve Girişimcilik" paneli ile de "kadına yönelik şiddet" ve "kadının toplumsal yaşamdaki yeri" ele alınacak. İş, sinema, medya, siyaset dünyasının saygın isimlerinin konuk olduğu panel programın iki ayrı oturum halinde gerçekleştirilecek.

Kadına Şiddet ve Girişimcilik Konuşulacak

İstanbul Aydın Üniversitesi Kadın Araştırmaları Koordinatörü Zeynep Banu Dalaman'ın oturum başkanlıklarını yapacağı panelin birinci oturumu "Girişimcilik Ekseninde Kadının Özgürlük Alanına Bakış" başlığıyla saat 14'te gerçekleşecek. Panelin konuşmacı isimleri, DEİK Türk-Belçika İş Konseyi Başkanı Pınar Eczacıbaşı, CHP Milletvekili Sedef Küçük, Türk Kültür Kurulu Başkanı Tanju Verda Akan, Elmacıoğlu Tekstil AŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sema Elmacıoğlu ve AGİDER Başkan Yardımcısı Dr. Figen Sayın olacak. Oturum sonunda AGİDER'in düzenlediği mesleki eğitimlere katılan kadınlara sertifikaları verilecek.

İstanbul Aydın Üniversitesi 'kadına şiddete son!' diyor

Panelin ikinci oturumunda ise "Erkek Egemen Toplumda Kadının Sosyal Statüsünün Biçimleniş Öyküsü" konusu ile CNNTÜRK Editörü Ahu Özyurt, Oyuncu ve Marka Yöneticisi Eyşan Özhim, Arı Hareketi Başkanı ve aynı zamanda hukukçu Ural Aküzüm, Eski Devlet Bakanı ve CHP PM Üyesi Önay Alpago konuşmacı olarak izleyenlerle buluşacak.

"Ne Bu hiddet, Kadına Şiddet, Bahane Cinnet"

Panelde "kadına yönelik şiddet" konusu ele alınacak; kadının sinemadaki yeri ve toplumsal hayatta karşılaştığı zorluklar tartışılacak. Oyuncu Eyşan Özhim aynı zamanda panel kapsamında sürpriz olarak özel bir performans sergileyecek.

Panellerin oturum başkanlıklarını yapacak olan İstanbul Aydın Üniversitesi Kadın Araştırmaları Koordinatörü Zeynep Banu Dalaman, İstanbul Aydın Üniversitesi'nin her yıl festivale olan desteğinin bu sene de devam ettiğini belirterek, etkili isimleri festival izleyicileri ile buluşturmaktan duydukları memnuniyeti ifade etti.

Saat 17:30'da sonlanacak olan panellerin ardından gerçekleştirilecek kokteylde izleyiciler konuşmacı isimler ile bir araya gelecek.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title