Haberler

    Halil Sezai

    Halil Sezai, "Ervah-ı Ezel" albümü ve hit parçalarıyla 20 Mayıs'ta IF Performance Hall Ataşehir'de sahne alıyor.

    Halil Sezai, "Ervah-ı Ezel" albümü ve hit parçalarıyla 20 Mayıs'ta IF Performance Hall Ataşehir'de sahne alıyor.

    Hem oyunculuk hem de müzik çalışmaları ile geniş kitlelere adını duyuran Halil Sezai, "İsyan" şarkısı ile uzun süre müzik listelerinde liste başı oldu. 2012 yılında "Seni Beklerken" albümü ile Kral TV Müzik Ödülleri'nde "En İyi Çıkış Yapan Sanatçı" ödülünü aldı.

    Yayımladığı solo albümleri "Seni Beklerken" (2011) ve  "Ey Aşk" (2013) ile dinleyicileri arasında derin bağ kuran sanatçı, albümlerinin yanı sıra Badem grubu ile "Sonsuz Aşk" (2012), Murat Yeter - Asya albümünde "Kendi Kendime" (2013), "Bir Eksiğiz" albümünde "Başım Belada" (2014), Sibel Can ile birlikte "Galata" (2014) ve "Çilek" (2014) filmi için Sansar Salvo ile birlikte "Büyük Yalnızlık" (2014) şarkılarını seslendirdi. "İncir Reçeli 2" filmi ile oyunculuk ve müzikal kariyerine hız kesmeden devam eden Halil Sezai, İncir Reçeli 2 Soundtrack'de söz ve müziği kendisine ait iki şarkı "Kafası Kendinden Bile Güzel", "Galata" ve "Beyaz Giyme" türküsünü seslendirdi.

    Yorumcu, besteci ve oyuncu kimliğiyle adından sıkça söz ettiren sanatçının, üçüncü solo albümü "Ervah-ı Ezel" (Ocak 2015), DokuzSekiz müzik yapımcılığında yayımlandı.

    Sanatçı, bu kez; "Ervah-ı Ezelden, Gaybana Geceler, Beni Unutma, Prangalar, Gece, Git, Arka Mahalle, İki Keklik, Mamoş, Duyanlara Duymayanlara, Vurgun" gibi unutulmaz eserlerden oluşan özel bir albüm hazırladı.

    Usta isimlerin şarkılarını farklı ve kendine özgü yorumu ile yeniden müzikseverlerle buluşturdu. Halil Sezai, Türkiye ve yurtdışında verdiği konserlerle müzikseverlerle buluşmaya devam ediyor.

    Detaylar :

    İl : İstanbul

    İlce : Ataşehir

    Mekan : IF Performance Hall Ataşehir

    Mekan Adresi : Barbaros Mah. Mor Zambak Sok. No: 9A/9 Bulvar 216 AVM

    Başlangıç Saati : 20.05.2017 20: 00: 00

    Bitiş Saati : 20.05.2017 22: 00: 00

    Kategori : Halil Sezai

    Tür : Konser

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Murat Yeter Halil Sezai Ataşehir Galata Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title