Haberler

Üsküdar'da Cumhuriyet Bayramı coşkusu, İlyas Yalçıntaş ve Rafet El Roman ile yaşandı

Güncelleme:

Üsküdar'da Cumhuriyet Bayramı coşkusu, İlyas Yalçıntaş ve Rafet El Roman ile yaşandı Cumhuriyetin 98.yılını Harem Meydanı'nda büyük bir coşkuyla kutlayan Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen konserde İlyas Yalçıntaş ve Rafet El Roman sahne aldı.

Üsküdar'da Cumhuriyet Bayramı coşkusu, İlyas Yalçıntaş ve Rafet El Roman ile yaşandı

İSTANBUL - Cumhuriyetin 98.yılını Harem Meydanı'nda büyük bir coşkuyla kutlayan Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen konserde İlyas Yalçıntaş ve Rafet El Roman sahne aldı. Üsküdarlı vatandaşlar soğuk havaya rağmen konsere yoğun ilgi gösterdi.

Üsküdar Belediyesi Cumhuriyetin 98.yılına özel Harem Meydanı'nda konser etkinliği düzenledi. Konserde ünlü sanatçılar İlyas Yalçıntaş ve Rafet El Roman sahne alarak şarkılarını Üsküdarlı vatandaşlar için seslendirdi. Konsere katılım sağlayan vatandaşlar şarkılar eşliğinde coşkulu anlar yaşadı. Vatandaşlar havanın soğukluğuna aldırış etmeden konsere yoğun ilgi gösterdi. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen sahneye çıkarak sanatçıları tebrik edip hediyelerini takdim etti. Mikrofonu eline alan Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen vatandaşları selamlayarak Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Yarın gerçekten güzel bir gün. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yıl dönümü. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün silah arkadaşlarını rahmetle minnetle ve şükranla yad ediyoruz. Bu gök kubbenin altında bu al bayrağın altında, hep birlikte huzur içerisinde yaşayalım inşallah. Sizleri çok seviyoruz sevgili gençler. İyi ki varsınız, iyi ki Türkiye var, iyi ki Cumhuriyetimiz var. Hepinizi saygıyla selamlıyorum, iyi bayramlar diliyorum" dedi.

Konsere katılan ve eğlendiğini belirten Semih Mert Yavuz, "Gerçekten çok güzeldi. Pandemiden sonra arkadaşlarımızla birlikte çok iyi geldi, eğlendik. Bu organizasyonu düzenleyen herkese teşekkür ederiz. Havanın soğuk olmasına rağmen çok eğlendik. Ortam çok güzeldi, sıcaktı" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Üsküdar Belediyesi Rafet El Roman Cumhuriyet Üsküdar Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title