Haberler

    Ghetto'nun Bu Hafta İçin Seçtikleri!

    Ghetoo; sezonunu, takviminin en vazgeçilmez programı, bir klasik olan Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars'ın kapanış gecesine özel yarattığı bir konsept ile kapatıyor...

    Etkinlik: Mira

    Tarih: 30 Mayıs çarşamba

    Konser: 21: 30

    ücret: 20 TL

    Mira

    Müzikleriyle 2008 yılında tanıştığımız, Nada'dan Miray Kurtuluş ve Portecho'dan Tan Tunçağ'ın oluşturduğu Mira, down tempo olarak adlandırabileceğimiz ilk albümleri 'Eve Dönmeliyim' ile çıktıkları müzikal yolculuklarına ikinci albümleri 'Ayda Kahvaltı' ile devam ediyor.

    İlk albüme göre daha farklı bir çizgide olan 'Ayda Kahvaltı'yı ilk olarak GHETTO sahnesinde dinleme şansı bulacaksınız. Mira, psycho-delic adlı yeni müzikal kimliği ile ikinci albümlerinin lansmanı için 30 Mayıs akşamı GHETTO'da olacak.

    Etkinlik: Regici Belgeseli Lansmanı & Sattas

    Tarih: 31 Mayıs Perşembe

    Belgesel Gösterimi: 21: 30

    Konser: 22: 30

    ücret: 25 TL - 15 TL (öğrenci)

    Regici Belgeseli Lansmanı & Sattas

    Reggae türüne adanmış bir geceye hazır olun! Lee Scratch, Gregory Isaac, Bob Marley and the Wailers, Count Ossie gibi ustalara saygılarını sunmak üzere bir araya gelen, türün Türkiye'deki tek temsilcisi Sattas, hem canlı performansıyla hem de bu kültüre olan bağlılıklarını günlük hayatlarından kesitlerle anlatan belgeselleri Regici Belgeseli ile GHETTO'da olacak.

    Jazz, ska, dub ve erken dönem rock formlarını hissettirecek, bir reggae grubunun tutkusunu hissettirecek belgeselin ardından jazz, ska, dub ve erken dönem rock formlarını hissettirecek yorumlarla, reggae'nin köklerine ineceğiz.

    Etkinlik: Baba Zula

    Tarih: 1 Haziran Cuma

    Konser: 22: 30

    ücret: 35 TL - 25 TL (öğrenci)

    Geleneksel halk müziğimizi modern tınılarla sunan Türkiye'nin türler ötesi grubu Baba Zula, kendine has müziğiyle sadece ülkemizde değil dünyanın her yerinde ilgiyle dinleniyor. Müzik ve düşüncelerini dans ve teatral ögelerle görsel olarak da destekleyen grup seyirciyle tek vücut oluyor ve konserlerinde şamanik bir ayin sunuyor. Bugüne kadar Roskilde, Printemps de Bourges ve Now gibi festivallerde de çalan topluluğun etkilendiği isimler arasında Aşık Veysel, Aşık Mahzuni, Barış Manço, Moğollar, Jimi Hendrix, Bob Marley, Santana ve The Doors sayılabilir.

    Etkinlik: Ayhan Sicimoğlu Presents: Reggaeturkaton

    Tarih: 2 Haziran Cumartesi

    Konser: 23: 30

    ücret: 40 TL - 30 TL (öğrenci)

    GHETTO sezonunu, takviminin en vazgeçilmez programı, bir klasik olan Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars'ın kapanış gecesine özel yarattığı bir konsept ile kapatıyor: Reggaeturkaton. Orta Amerika ve Karayip ritimlerini, hip-hop ile bir araya getiren Reggaeton bu gecede, Türk ezgileri ile birleşecek ve Reggaeturkaton'u ortaya çıkaracak. Sicimoğlu'nun bu geceye özel hazırladığı konseptinin konuğu türün kralı olarak kabul edilen, sezon boyunca GHETTO sahnesine bir çok kez misafir olan Rodrigo Rodriguez olacak.

    GHETTO

    Adres: Kamer Hatun Cad. No: 10 34440 Beyoğlu, İstanbul

    Tel: +90 212 251 75 01 F +90 212 251 75 07

    www.ghettoist.net info@ghettoist.net

    Kaynak: Womenist.net / Kültür Sanat

    Bob Marley Tan Tunçağ Türkiye Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title