Haberler

Ghetto'dan Funk ve Soul Şöleni!

Güncelleme:

İsveçli Tromboncu Nils Landgren, grubu Funk Unıt ile 23 Kasım Cuma gecesi Ghetto'da.

65 TL'dan satılan Nils Landgren Funk Unit biletleri, 22 Kasım'da gerçekleşecek olan Ghettogether Party Vol. 3'e katılanlara, o geceye özel olarak öğrenci: 45 TL tam: 55 TL'den satılacaktır.

NILS LANDGREN FUNK UNIT

Tarih: 23 KASIM Cuma

Saat: 22:30

Fiyat: 65 TL

Nils Landgren, Avrupa'nın önde gelen caz ve funk tromboncularından biri olmanın yanı sıra, Avrupa caz sahnesinin en üretken müzisyenlerinden de biri. Ghetto'ya en canlı, en heyecanlı, en kan kaynatıcı projesi Funk Unit'le gelecek olan Landgren, 1994 yılında tam olarak şekillenen grupla ilk albümü 'Live in Stockholm'ü aynı yıl yayınladı ve o günden bugüne sayısız konser verdi. Ama 2004 yılında kendi ülkesinden çıkmış belki de en büyük pop grubu olan Abba'nın hit parçalarını funk düzenlemelerle yorumladığı 'Funky Abba' albümüyle çok daha geniş kitlelere ulaştı. "Müziğin sınırları yoktur, müzik özgürlüktür" diyen Nils Landgren, Funk Unit ile birlikte sizi bütün gece yerinde duramayacağınız bir funk yolculuğuna çıkaracak.

GHETTOGETHER PARTİ VOL 3

Tarih: 22 KASIM Perşembe

Saat: 21:30

Tam: 30 TL Öğrenci: 20 TL

Bu parti müzikle ve müziğin birleştirici gücü etrafında bir araya gelmek isteyenler için. Bu parti sürpriz müzikal buluşmalara tanık olmak isteyenler için. Bu parti damarlarında 'groove' akanlar için. Bu parti Türkiye'nin 'groove master'ı What da Funk'la bir funk ve soul ayini yaşamak isteyenler için. Bu parti dansetmekten yorgun düşmek isteyenler için. Bu parti eğlenceyi başkasından dinlemek yerine merkezinde olmayı seçenler için.

Ghettogether Parti Vol 3'te müzik sektörünün genç solukları saksafoncu Anıl ve Batu Şallıel'in liderliğinde kurulan What da Funk'a bu kez Gaye Biçer, Hepsi grubundan tanıdığımız Gülçin Ergül ve Bay J eşlik edecek.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Stockholm Abba Kültür Sanat Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

Bakmadan Geçme

MÜGE ANLI CANLI İZLE! 23 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? 23 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 23 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Trafik kazası tespit tutanağı nasıl doldurulur? Kaza raporu E-devlet sorgula! Kaza Tespit Tutanağı nedir, nasıl yazılır? Resmi Gazete bugün (23 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 23 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title