Haberler

"Elazığ 2. Ulusal Tiyatro Ve Turizm Festivali"

Tiyatro sanatçı Süheyl Uygur: "Bu festivalde babamın isminin başköşede olması, Uygur ailesini çok heyecanlandırdı" "Uygur ailesi olarak Nejat babayı son bir defa tekerlekli sandalyeyle de o...

Tiyatro sanatçısı Süheyl Uygur, Elazığ 2. Ulusal Tiyatro ve Turizm Festivali'nin, babası Nejat Uygur onuruna düzenlenmesinin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Bu festivalde babamın isminin başköşede olması, Uygur ailesini çok heyecanlandırdı" dedi.

Festival etkinliklerine katılmak için Elazığ'a gelen Uygur, eski yerleşim yeri Harput'taki bir restoranda basın mensuplarıyla buluştu. Babası Nejat Uygur'un sağlık durumu hakkında bilgi veren Uygur, "Maalesef hastalığında ne bir ilerleme var ne bir gerileme var" ifadesini kullandı.

Babasının 86 yaşında olduğunu ve 6 senedir hastalıkla mücadele ettiğini dile getiren Uygur, "Çok üzücü. Nejat Uygur'a bu hastalık yakışmadı. Başta annemizin emeği olmak üzere babamın üzerinde çok iyi bir bakım var. Bizler 5 kardeş elimizden geldiğince bakmaya çalışıyoruz. Tabi işimiz yoğun. Turneler falan oluyor ama turneler olurken bile aklımızın bir tarafı, Nejat babada" diye konuştu.

Uygur, babasının sağlık durumunun insanlarca sorulmasının mutluluk verici olduğunu belirterek, "Demek ki Nejat baba çok güzel bir miras bırakmış. Vatandaşların da dualarıyla inşallah daha iyi olur diye düşünüyoruz. Uygur ailesi olarak Nejat babayı son bir defa tekerlekli sandalyeyle de olsa sahneye çıkartalım diyoruz. Tekerlekli sandalyede seyircinin karşısına geçsin" ifadesini kullandı.

Uygur, Elazığ 2. Ulusal Tiyatro ve Turizm Festivali'nin, babası Nejat Uygur onuruna düzenlenmesinin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Bu festivalde babamın isminin başköşede olması, Uygur ailesini çok heyecanlandırdı" dedi. - Elazığ

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Süheyl Uygur Nejat Uygur Harput Elazığ Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title