Haberler

    Bülent Çelebi ile Amerikadan Türkiyeye Girişimcilik

    Bir Konu Bir Konuk Ekim ayı Konuğu: Bir Konu Bir Konuk Ekibi olarak bu ay AirTies Kablosuz İletişim Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Bülent Çelebi ile "Amerikadan Türkiye'ye Girişimcilik" konulu etkinliğimizi saat 19.00-21.00 arasında GarantiPartners Girişim Üssü'nde gerçekleştireceğizSınırlı sayıda katılımcının katılabileceği bu etkinliğin detayları ve başvuru formu için: Lisans öğrencileri katılmak için http://birkonubirkonuk.com/ekim-ayi-ilk-etkinligi-kayit/ adresinden kayıt olabilir.

    Bir Konu Bir Konuk Ekim ayı Konuğu:

    Bir Konu Bir Konuk Ekibi olarak bu ay AirTies Kablosuz İletişim Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Bülent Çelebi ile "Amerikadan Türkiye'ye Girişimcilik" konulu etkinliğimizi saat 19.00-21.00 arasında GarantiPartners Girişim Üssü'nde gerçekleştireceğiz

    Sınırlı sayıda katılımcının katılabileceği bu etkinliğin detayları ve başvuru formu için:

    Lisans öğrencileri katılmak için http://birkonubirkonuk.com/ekim-ayi-ilk-etkinligi-kayit/ adresinden kayıt olabilir.

    Mezun ve yüksek lisans öğrencileri https: //www.biletino.com/event/eventdetail/2769 linkinden kayıt olabilir.

    Bülent Çelebi

    Bülent Çelebi ücretli, ücretsiz ve kişisel içeriği bir araya getiren kablosuz ev ortam ağı ürünlerinde liderlik hedefi ile 2004 yılında ABD Silikon Vadisi'nden dönen idari ve teknik bir ekip ile AirTies'ı kurmuştur.Kariyerine mühendis olarak başladıktan sonra, National SemiConductor firmasının Hong Kong ofisinde Asya bölgesi için Pazarlama Direktörü olarak görev yaptı. Daha sonra ABD'ye dönerek aynı şirket bünyesinde çok fonksiyonlu yazıcı/faks/tarayıcı özelliği taşıyan cihazlara ait teknolojinin ardındaki itici gücün bir parçası oldu. National SemiConductor şirketinin 10/100 Mbit Ethernet pazarında lider olmasında aktif rol oynadı. Bu şirketten ayrılarak, Başkan Yardımcısı ve Genel Müdür sıfatıyla Analog Devices firmasına transfer olduktan sonra 250 milyon dolarlık yatırımı başarıyla yöneterek söz konusu endüstri içerisinde yaygın biçimde tanındı. Bunun ardından risk sermayesi (VC) destekli Scenix/Ubicom isimli firmada CEO olarak görev aldığı dönemde, şirketi yeniden yapılandırarak, WLAN uygulamaları için network işlemcileri piyasasında lider yaptı.

    Çelebi'nin teknik buluşlar alanındaki başarısı, onun ABD'nin bilgi teknolojileri endüstrisinde en önemli başvuru kaynaklarından Red Herring dergisinin "En Yaratıcı İlk 10" arasına girmesini sağladı.

    ABD'de University of California Berkeley'de Elektronik ve Bilgisayar Mühendisliği eğitimi gören Bülent Çelebi, aynı zamanda Stanford Üniversitesi'nde AEA yönetici programına katıldı.

    >Lisans öğrencileri katılmak için http://birkonubirkonuk.com/ekim-ayi-ilk-etkinligi-kayit/ adresinden kayıt olabilir.

    Mezun ve yüksek lisans öğrencileri https: //www.biletino.com/event/eventdetail/2769 linkinden kayıt olabilir.

    Kayıtlar etkinlik tarihinden 3(üç) gün önceye kadar alınmaktadır.

    • Etkinliğimiz ücretsiz olup sınırlı sayıda(20 kişi) katılımcı ile gerçekleşmektedir.

    • Katılımcılarımız belirlenen konu esas alınarak seçilmektedirler.

    Etkinlik kaydınızın değerlendirilebilmesi için başvuru formunun doğru ve eksiksiz doldurulması gerekmektedir.

    • Etkinliğe kaydı kabul edilen kişiler, katılım onayı hakkında mail veya SMS yoluyla bilgilendirilecektir.

    *Katılım onayı hakkında mail veya SMS almadığınız taktirde etkinlik kaydınız kabul edilmemiş olacaktır.

    • Etkinlik "Proje Sunumu" bölümümüzde proje veya sunumunu konuk ve katılımcılarla paylaşmak isteyen katılımcılar [email protected]tr mailine proje ve sunumlarını iletmek zorundadırlar.

    Bir Konu Bir Konuk " Bilgin Sermayen, Merakın Tutkun Olsun "

    www.birkonubirkonuk.com

    www.about.me/BirKonuBirKonuk

    www.facebook.com/birkonukonuk

    www.twitter.com/birkonukonuk

    www.instagram.com/birkonubirkonuk

    www.youtube.com/c/BirKonuBirKonukBKBK

    www.linkedin.com/company/bir-konu-bir-konuk

    www.slideshare.net/BirKonuBirKonuk

    Tweet Walls:

    www.tagboard.com/BirKonuBirKonuk/206241

    www.tweetbeam.com/show'id=yVqn5

    www.tweetbeam.com/show'id=Y5ph2

    APP:  http://apps.appmakr.com/birkonubirkonuk

    Resmi Facebook Grubu: Bir Konu Bir Konuk

    Resmi LinkedIn Grubu:  www.linkedin.com/grps/Bir-Konu-Bir-Konuk-8249532/about?

    İletişim ve tüm sorularınız için:

    [email protected]om.tr

    #BirKonuBirKonuk #2016SeninYılınOlacak

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Silikon Vadisi Bülent Çelebi Hong Kong Türkiye Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title