Haberler

Bingöl'de şehit yakınlarına 'Devlet Övünç Madalyası ve Beratı' takdim edildi

Güncelleme:

Bingöl'de şehit yakınlarına 'Devlet Övünç Madalyası ve Beratı' takdim edildi

BİNGÖL - Bingöl'de şehit yakınlarına 'Devlet Övünç Madalyası ve Beratı' düzenlenen törenle takdim edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde, Bingöl'de bulunan şehitlerin yakınlarına 'Devlet Övünç Madalyası ve Beratı' tevcih töreni gerçekleştirildi. Törene Vali Kadir Ekinci'nin yanı sıra 49. Komando Tugay Komutan V. T. Albay Necdet Durak, İl Jandarma Komutanı J. Albay Gökhan Şahin, İl Emniyet Müdür V. Z. Serkant Yağanoğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Aydın Polat, Bingöl Şehit Aileleri, Gazileri ve İnsan Hakları Derneği Başkanı Vahap Baysal ve şehit yakınları katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan törende konuşan Vali Kadir Ekinci, "Şehitlerimizi anmak, onların aziz hatıralarını canlı tutmak ve yeni nesillere Malazgirt'ten 15 Temmuz'a şehadet bilincini anlatıp şehitlerimizi hatırlatmak en büyük vazifemizdir. Bugün bu coğrafyada huzur ve güven içinde yaşayabiliyorsak bu aziz şehitlerimizin ödediği bedel sayesindedir. Bugün dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberlik içinde yaşayabiliyorsak bu aziz şehitlerimizin ödediği bedel sayesindedir. Elbette bizler biliyoruz ki her bir şehidimiz, bu topraklardaki ebedi varlığımızın sembolüdür. Hamdolsun ki milletimizin her bir ferdi şehit olmaya hazırdır. Ben tüm şehitlerimize vatanı için, milleti için, ezan, bayrak, din ve devlet için canlarını feda eden şehitlerimize rahmet diliyorum" dedi.

Program Vali Kadir Ekinci tarafından şehit güvenlik korucusu Hacı Alan'ın oğlu Serkan Alan'a, şehit güvenlik korucusu Mehmet Çintay'ın oğlu Ömer Çintay'a, şehit güvenlik korucusu Tarık Aydemir'in oğlu Tarkan Aydemir'e, şehit güvenlik korucusu İdris Demir'in oğlu Cabir Demir'e, şehit güvenlik korucusu Mehmet Koçdağı'nın oğlu M. Ali Koçdağı'na, şehit güvenlik korucusu Mansur Salcan'ın kızı Amine Salcan'a, şehit güvenlik korucusu Nesip Özen'in oğlu Enes Özen'e ve şehit güvenlik korucusu Ahmet Nebi'nin oğlu M. Mustafa Nebi'ye 'Devlet Övünç Madalyaları ve Beratları'nı takdim etmesi ile sona erdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Münir Karaloğlu Bingöl Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
title