Haberler

Haluk Bilginer, Angelina Jolie ile başrolü paylaşacak

Güncelleme:

Haluk Bilginer, Yunan asıllı Amerikalı soprano Maria Callas'ın hayatının anlatıldığı "Maria" adlı filmde Angelina Jolie ile başrolü paylaşacak. Bilginer filmde, ünlü Yunan armatör Aristotle Onassis'i, Angelina Jolie ise ünlü soprano Maria Callas'ı canlandıracak. Filmin yönetmenliği koltuğunda ise Leydi Diana biyografisi "Spencer"la ün kazanan Pablo Larrain oturacak.

Leydi Diana biyografisi "Spencer"ın yönetmeni olarak da bilinen Pablo Larrain, Yunan asıllı Amerikalı soprano Maria Callas'ın hayatını beyaz perdeye taşımak üzere çalışmalarını sürdürüyor. Angelina Jolie'nin başrolünde yer alacağı filme başarılı oyuncu Haluk Bilginer de katıldı. Bilginer, filmde Yunan asıllı armatör ve iş insanı Aristotle Onassis'i canlandıracak.

Haluk Bilginer, Angelina Jolie ile başrolü paylaşacak

FİLMİN KONUSU

Ekim ayı içinde Budapeşte'de çekimlerine başlanması planlanan filmin senaryosunu Peaky Blinders dizisiyle de bilinen Steven Knight kaleme aldı. "Maria", ünlü sopranonun 1970'lerin Paris'indeki yalnızlığının son günlerini konu alacak. New York'ta yaşayan bir Yunan göçmeni olan Callas, bir dönemin en ünlü sopranolarından birisiydi ve Aristotle Onassis'in uzun süreli metresi oldu. Jackie Kennedy'nin ikinci eşi olan Onassis onunla evlenmek için kendisini terk ettikten sonra Callas önce İtalya'ya, ardından Fransa'ya taşındı. İhaneti tam olarak atlatamayan Callas, 1977'de, 52 yaşındayken kalp krizinden öldü. Onassis'in ilişkileri boyunca Callas'a taciz ve şiddet içeren davranışlarda bulunduğu da gündeme geldi.

Haluk Bilginer, Angelina Jolie ile başrolü paylaşacak

HALUK BİLGİNER'İN YENİ DİZİSİ YOLDA

Son olarak "Baba" ve "Sıcak Kafa" dizilerinde rol alan, ayrıca tiyatro çalışmalarını sürdüren Haluk Bilginer, Paramount+'ta yayınlanacak "The Turkish Detective" dizisiyle de ekranda olacak. Ethan Kai ve Yasemin Kay Allen'in de rol aldığı "The Turkish Detective"te Çetin İkmen ve ortağı Mehmet Süleyman'ın şehirde işlenen suçları çözüşü anlatılıyor. Sezonu 8 bölüm sürecek dizi projesi Barbara Nadel'in kaleme aldığı roman serisinden uyarlanarak hazırlandı. Tanıtımları geçtiğimiz yaz NATPE Budapest ve L.A. Screenings'te gerçekleşti.

Haluk Bilginer, Angelina Jolie ile başrolü paylaşacak

MİNİ DİZİ PROJESİNDE YER ALACAK

Bilginer, ayrıca Elisabeth Moss'un başrolünde olduğu mini dizi projesi "The Veil"ın kadrosunda da yer alıyor. Yine Steven Knight'ın hazırladığı dizi projesinde İstanbul'dan Paris'e ve Londra'ya giden yolda ölümcül bir hakikat oyunu oynayan iki kadının şaşırtıcı ve gergin ilişkisi anlatılacak. Dizinin Türkiye çekimlerinin İstanbul'da ve Niğde'de gerçekleştirildiği haberi de daha önce gelmişti.

Kaynak: Magazinkolik / Kültür Sanat

Haluk Bilginer Angelina Jolie Maria Callas Dizi Sinema Magazin Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title