Haberler

2013 MTV Avrupa Müzik Ödülleri Sahiplerini Buldu

Güncelleme:

Redfoo, Miley Cyrus, Katy Perry, Bruno Mars ve birçok ünlü sanatçı Avrupa Müzik Ödülleri'nde geceye damgasını vurdu!

En İyi Hip-Hop Ödülüne Layık Görülen Eminem seyircilere dudak uçuklatan gösteri sergiledi, Ron Burgundy ise sempatik tavırlarıyla seyircileri eğlendirdi.

292 Milyon Kişinin Oylarıyla Dünyadaki En Büyük Müzik Etkinliklerinden Birisi Olan Avrupa Müzik Ödülleri Takipçileri Tarafından Büyük İlgi Gördü

10 Kasım'da Amsterdam Ziggo Meydan'ında gerçekleşen MTV Müzik Ödülleri unutulmayacak gösterilere ev sahipliği yaptı. MC Redfoo 'nun olağanüstü performansıyla 2013 MTV Avrupa Müzik Ödülleri, birbirinden ünlü sanatçıların katılımıyla gerçekleşti. Gecede iki ödül kazanan Eminem, sürpriz performansı "Berzerk" ve "Rap God" performansıyla izleyicileri kendine hayran bıraktı.

Katy Perry geçtiğimiz yıllarda üç kez Avrupa Müzik Ödülleri'ne layık görülürken, 2013 yılını En İyi Kadın, Miley Cyrus ise "Wrecking Bell" ile En İyi Klip ödülüne layık görüldü. Bruno Mars "Locked Out Of Heaven" ile En İyi Şarkı, Justin Bieber ise En İyi Erkek ödülünü kazandı. One Direction ise ilk kez Avrupa Müzik Ödülleri'nde En İyi Pop ödülünü kazandı. En İyi Rol ile Çin'in favorisi Chris Lee, üç yılda bir Çin'den bir sanatçının dünya genelinde aldığı ödülü geleneksel hale getirdiğini kanıtladı.

"2013 MTV EMA,"in başladığı andan itibaren Miley Cyrus birkez daha dedikodulara neden oldu. Miley, uzay gemisi temasından esinlenerek düzenlediği uzay çağı tahtında We Can't Stop" ı seslendirdi.
Küçük Britney'nin sahneye katılmasıyla twerktastic dansı ile ve onların samimi bir şekilde karşılıklı etkileşimi Twitter'da ses getirdi. Cyrus daha sonra sahneye döndü seyirciler arasında gösterisine devam ederek "Wrecking Ball"i duygulu sahnelemesiyle bir kez daha eğlendirici tarafını da gösterdi.

Bitmeyen enerjisini saçan ve karizmasıyla MC Redfoo "Men in Black" ile sahneyi salladı, kıyafetini çıkararak aniden uçup gitti ve Speedo ile ortaya çıkarak her yerde hazır olduğunu gösterdi. Redfoo'nun çok ses getiren şarkısı "Let's Get Ridiculous" seyirciyi coştururken, uçuşu sırasında seyircilerin üzerine atlayarak izleyicilerin başlarının üstünde birbirine iterek ilerledi. Ylvis ile dans etti ve sonunda etkinliğin bitişinde uzaylılar tarafından kaçırıldı.

Katy Perry'de altta kalmayarak olağanüstü bir gösteri sergiledi. Tavandan asıldı ve kocaman eteği altında şahlanan dansçılarla birlikte dev çiçeklerle süslü bir direkteymişcesine "Unconditionally"ı söyledi. Gösterinin büyük finalinde Ziggo Dome'ı aydınlatarak çok sayıda lazer ışığı yansımalı streç giysisini ortaya çıkardı.

Bruno Mars, "Gorilla,"yı zarif ve stylize edilmiş performansı eşliğinde birinci sınıf bant, neon ışıklar ve çok yetenekli dansçı ile EMA seyircilerinin gözünü kamaştırdı. Etrafı altın ve gümüş vücut botası ile boyanmış yarı giyinik kadınlarla sarılan Robin Thicke "Feels Good"u sahnelerken, daha sonra sahnede çalan "Blurred Lines" için sanatçı ve model Iggy Azalea'ya katıldı.

The Killers, Kings of Leon nefes kesen havai fişekler arasında "Beautiful War"u söylerken, çeşitli favori şarkılarından "Shot at the Night" ve "Mr. Brightside ile hayranlarını etkilerken Queen'in dev stadyum da 70'lerdeki rock gösterilerinden esinlenerek oluşturulan bir ortam hazırlanmıştı. Listede zirveye çıkmış İsveç çift Icona Pop, tüm seyircilerin onların hit şarkısı "I Love It" İle dans ederken müthiş ve eğlencelilerdi.
MTV, Amsterdam'da inanılmaz bir etkinlik yapmakta çok kararlıydı ve EMA  2013 dev bir şov oldu.  Şehirde iki başka gösteri merkezinde de etkileyici şovlar düzenleyerek kararlılığını gösterdi. Dünyaca ünlü DJ/ prodüktör Afrojack Amsterdam'ın popüler kulübü Melkweg'de mükemmel bir EDM partisi düzenledi. Snoop Dog'un 20. Yılını kutladığı, rekor kıran Doggystyle albümünü anmak üzere, Melkweg'de Snoop Dog ve 7 Days of Funk işbirliği yaparak Afrojack'le birlikte özel, etkileyici "Gin and Juice"  performansı sergilediler. Bu sırada, bu senenin en büyük çıkışlarından birini yapan Imagine Dragons  "Radioactive"  adlı senenin en büyük hitlerini Music Hall'un  EMA rock sahnesinde çaldılar.

Özel konuk Anchorman 2 filmi karakteri Ron Burgundy (Will Ferrell) Amsterdam sokaklarında zıplayarak, bisiklete binerek, kanallarda gezip özel brownileri deneyerek  ve meşhur hareketle dolu bölgeye  "Burgundy Light District"dendiğini düşünüp,  gece boyunca güldürücü skeçleriyle sahne  aldı. Günümüzün en yeni popüler seslerinden ve Nickelodeon'da Sam & Cat adlı şovu bulunan Ariana Grande, ünlülerin gözünden eğlenmeyi gece boyunca seyirciye gösterdi.

"2013 MTV EMA" sunucuları Thirty Seconds To Mars televizyon sunucusu Jared Leto, En İyi Alternatif ödülü kazanan; Breaking Bad's RJ Mitte; alkışlanan şarkıcı – söz yazarı ve oyuncu Bridgit Mendler; Iggy Azalea; şarkıcı Rita Ora; rapçı/yapımcı Dizzee Rascal; şarkıcı/söz yazarı Ellie Goulding; Hollandalı şarkıcı/oyuncu Carice van Houten (Game of Thrones): ve Teen Wolf'un Colton Haynes.

"2013 MTV EMA" kazananları için dünya çapında 292 milyon hayran rekor sayıda oy kullanarak karar verdi.

"2013 MTV EMA" kazananları:

En iyi şarkı
Bruno Mars – "Locked Out Of Heaven"

En iyi video
Miley Cyrus – "Wrecking Ball"

En yeni
Macklemore & Ryan Lewis

En iyi kadın
Katy Perry

En iyi erkek
Justin Bieber

En iyi pop
One Direction

En iyi canlı
Beyoncé

En iyi Hip Hop
Eminem

En iyi rock
Green Day

En iyi elektronik
Avicii

En iyi alternatif
Thirty Seconds To Mars

En iyi stil
Harry Styles

En çok hayran
Tokio Hotel

En iyi dünya sahnesi
Linkin Park – Mexico 2012

En iyi çıkış yapan
Austin Mahone – April 2013

Dünya çapında en iyi rol yapan Chris Lee (Mainland China/Hong Kong/Southeast Asia/Taiwan)

Düny açapında ikon
Eminem

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Miley Cyrus Katy Perry Amsterdam Magazin Kültür Sanat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title