Haberler

35 metre yükseklikteki kulede intihara kalkışan kişiyi film gibi izlediler

Güncelleme:

Antalya Kepez'de 35 metre yükseklikteki kuleye çıkıp intihara kalkışan şahsı, yoldan geçenler meraklı gözlerle izledi.

Antalya'da ailevi bunalıma girdiği iddia edilen kişi, yaklaşık 35 metre yüksekliğindeki siren kulesine çıktı. Şahsın eylemini vatandaşlar kafeler ve yol kenarından film gibi izledi.

Kepez ilçesi Kültür Mahallesi 3878 Sokak üzerindeki 35 metrelik siren kulesinin en yüksek noktasında bir kişiyi görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Ayaklarını kulenin zirvesinden sarkıtan M.Ç., zaman zaman kendinden geçti.

MERAKLI GÖZLERLE İZLEDİLER

Polis güvenlik amaçlı sokağı yaya ve araç trafiğine kapattı. M.Ç.'nin eylemini vatandaşlar cep telefonları ile kameraya aldı. Bazı vatandaşlar ise kafe ve kaldırım kenarından M.Ç.'nin eylemini tiyatro oyunu gibi izledi. Daha da abartan bazı kişiler motosikletin üzerinden M.Ç.'yi izledi.

35 metre yükseklikteki kulede intihara kalkışan kişiyi film gibi izlediler

KENDİLİĞİNDEN AŞAĞI İNDİ

Şahsın zaman zaman kollarından demiri tutup, ayaklarını sarkıtması yürekleri ağızlara getirdi. İtfaiye şahsın atlama ihtimaline karşı şişme branda açtı. İtfaiyenin açtığı merdivenle müzakereci polis M.Ç. ile görüştü ama bir sonuç alamadı. Daha sonra yine itfaiyenin merdiveniyle bu kez yukarıya M.Ç.'nin bir yakını çıksa da başarılı olamadı. M.Ç., bir süre sonra kendiliğinden kulenin merdiveninden yere indi.

35 metre yükseklikteki kulede intihara kalkışan kişiyi film gibi izlediler

EŞİ SIĞINMA EVİNE YERLEŞTİĞİ İÇİN YAPMIŞ

Üzeri aranan M.Ç., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. M.Ç.'nin yaklaşık 2.5 saat süren eylemini, eşinin evden ayrılıp sığınma evine yerleşmesi sonucu gerçekleştirdiği iddia edildi.

35 metre yükseklikteki kulede intihara kalkışan kişiyi film gibi izlediler

35 metre yükseklikteki kulede intihara kalkışan kişiyi film gibi izlediler

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Antalya Kepez Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (34)

Dürbünlü:

18 yılda toplumun geldiği noktaya bakın.

11
22
yanıtYanıtla
Ne diyon:

Akla ziyan bir yorum,bu olayla devlet arasinda nasıl bir iliski var merak ettim.Gerçi doğal felaketleri bile devlete bağlıyorsunuz şaşırmamak lazım.Bir ecel kaldı yakında devley ecelimizi yolluyor deseniz onada şaşırmayız.

yanıt5
yanıt5
Müftü Dede:

Çok Doğru Bir Yorum Teşekkürler Dürbünlü.

yanıt2
yanıt3
AKP’li:

Aynen Katılıyorum Hocam.

yanıt2
yanıt1
Kemal:

Yukaridaki arkadas güzel yazmis. Erkek gibi normal oturuyor . Biz erkeklere hep kabahati buluyoruzda, bu kadinlarda az suclu degil. Bizim erkeklerin bir cogu evlenemiyor. Cinsellige aclar. Dogrumu degilmi? Sen gel bu sekilde otur veya sinirlari zorla sonrada taiz ettiler de. . Vallahi bizim erkekler gercekten sabirli. Bu kadinlarda utanmazlik aldi basini gidiyor. Basimiza bela gelmesi yakindir. Hosunuza gitsin veya gitmesin. . Vesselam.

12
18
yanıtYanıtla
Aziz:

Habere bak insanlar film gibi izlediler. Ne yapsınlar bakmasınlarmı, bakmadan geçselerdi bu seferde duyarsız insanlarımız intar eden kişiyi umursamadan geçip gittiler diye başlık atarlardı

19
2
yanıtYanıtla
Vatandas:

Ah kadinlar ahh..Gene birilerinin doldurusuna gelmisdir, evini terk etmisdir..40 yas alti kadinlar, kendilerini en ufak seyde bile siddet gordugune inandirip toplumu cokertiyorlar..

7
12
yanıtYanıtla
EL MÜCAHİDÜL FİLLAH ALLAH CC.YOLUNUN FEDAİSİ:

GARIYA BAK GARIYA ERKEKLERİN ARASINDA SANKİ ERKEKMİŞ GİBİ OTURUYOR BALDIRI ÇIPLAK NE KADARDA GENİŞ UTANMAYI YIKIP YUMURMUŞ ÇÖPE ATMİŞ. BİZİ DAHA ÇOOOK AMA ÇOK BELALAR BULUR. Bu hissizlikle ahlaksızlıkla beşeriyet yaşar derlerse pek yanlış. Bir millet göster bu AHLAKSIZLIKLA, EDEPSİZLİKLE, ÇIPLAKLIKLA , ölmüş maneviyatıyla sağ kalmış.

13
3
yanıtYanıtla
NİYE:

NİYE BACAKLARI AÇIK OLAN BİR KADINI MANŞETTEN VERİYORSUNUZ AMAÇ NEDİR.

14
2
yanıtYanıtla
ZİYA:

Sırf bu yorum tarzı bir yorum bulup beğeni atmak için açtım-haberi

yanıt1
yanıt0
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title