Haberler

Kulalı Pehlivanlar Uşak'tan Şampiyonlukla Döndü

Uşak’ın Eşme ilçesi Karaahmetli mahallesinde muhtarlık tarafından düzenlenen yağlı güreşlere davet edilen Kulalı eğitimci Emir Himmet Çağılcı’nın yetiştirdiği pehlivanlar, altı şampiyonluk alarak Kula’ya döndü.

Uşak'ın Eşme ilçesi Karaahmetli mahallesinde muhtarlık tarafından düzenlenen yağlı güreşlere davet edilen Kulalı eğitimci Emir Himmet Çağılcı'nın yetiştirdiği pehlivanlar, altı şampiyonluk alarak Kula'ya döndü.

Uşak'ın Eşme ilçesi Karaahmetli mahallesinde muhtarlık tarafından yağlı güreş düzenlendi. Düzenlenen yağlı güreşe Manisa'nın Kula ilçesinde eğitmen olan Emir Himmet Çağılcı'nın yetiştirdiği ortaokul öğrencileri Furkan Kaya, Işıkhan Cavcav, Doğukan Türe, Doğukan Türe, Mustafa Karaarslan, Burhan Karabulut ve Şevket Kuru çeşitli dallarda şampiyonluk alarak Kula'ya döndü. Yetiştirdiği öğrencilerinin başarılarıyla ilgili açıklamalarda bulunan eğitmen Emir Himmet Çağılcı, "Başarının sırrı, devlet ve millet hizmetlerine talip olan kişilerin; içten gelerek, gönül vererek, çalıştığı zaman, her zaman başarıya imzasını atar ve bizim güreşçilerimiz de imzalarını atmışlardır. 8 yıl 8 ay gibi bir sürede hiç fire vermeden Kula Halk Eğitim'in açmış olduğu güreş kursunda eğitim verdiğim ilkokul ve liseli öğrencilerin, okullararası müsabakalarında Manisa'da çıktığı 10 güreş maçının 5'ini, kazanmışsızdır. Tarihi Kırkpınar güreşlerinde dereceler yapıp, iki defa da şampiyonluk madalyası Kulamıza getirmişsizdir. Bu başarılarımızın devamının gelmesini içtenlikle diliyorum. Bu güne kadar gösterdiğimiz başarılarda emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karaahmetli Eşme Kula Uşak Yerel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title