Haberler

Depremin üstünden saatler geçti, Doğanlar apartmanındaki Küçükyumuk Ailesi'den haber yok

Güncelleme:

İzmir'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremde tamamen yıkılan Mansuroğlu Mahallesi'ndeki Doğanlar Apartmanı'nda yaşayan Küçükyumuk ailesinden henüz haber alınamadı. Aileden haber alamayan yakınları, sosyal medya hesapları üzerinden yardım çağrısı yaptı.

17 binanın yıkılmasına sebep olan ve onlarca binayı hasara uğratan depremin ardından enkaz bölgelerinde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Ekiplerin yoğun olarak çalıştığı Mansuroğlu Mahallesi'ndeki Doğanlar Apartmanı enkazından yaralılar çıkarılmaya devam ediyor.

5. KATTA YAŞIYORLARDI

Aynı binanın 5. katında yaşadıkları öğrenilen Küçükyumuk Ailesi ise göçük altında. Mert Küçükyumuk ve Eda Küçükyumuk çifti ile küçük çocukları Ateş'ten henüz bir haber alınamadı.

Depremin üstünden saatler geçti, Doğanlar apartmanındaki Küçükyumuk Ailesi'den haber yok

SOSYAL MEDYADAN YARDIM İSTEDİLER

Yakınlarına ulaşamadıklarını ve aradan geçen süreye rağmen bir haber alamadıklarını da belirten Mehmet Küçükyumuk, "Bayraklı Doğanlar Apartmanı'nda oturan Mert-Eda Küçükyumuk ve 2 yaşındaki Ateş Küçükyumuk'tan haber alamıyoruz. Deprem kriz merkezinde de hastanede yaralı olarak ya da enkazdan çıkarılmış olarak herhangi bir kayıtları yok. Yakınlarımızın enkaz altında olduklarını düşünüyoruz" paylaşımında bulunarak yetkililerden yardım istedi.

Depremin üstünden saatler geçti, Doğanlar apartmanındaki Küçükyumuk Ailesi'den haber yok

21 DAİRELİK BİNADA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Enkaza dönen Doğanlar Apartmanı 7 katlı olup altında bir kafe bulunuyor. Depremde yola doğru devrilen 21 dairelik apartmanın enkazının altında kaç kişinin olduğu net bilinmiyor. Apartmandan 8'i sağ olmak üzere 9 kişi çıkarıldı. Çalışmalara vinç de eşlik ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti Adana Demirspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Adana Demirspor GS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Icardi kaç gol oldu, gol krallığında kim önde? İcadi 2024 kaç gol attı?
500

Yorumlar (3)

halk:

eğer göçük altındalarsa Rabbim en kısa zamanda sağ salim çıkmalarını nasip etsin dualarımız sizinle izmir

106
6
yanıtYanıtla
Küfürbaz haydo:

Alllah yardımcıları olsun

45
3
yanıtYanıtla
ERALP:

Arkadaşımın kuzeni olur kendileri. umut dolu bekleyiş devam ediyor. salon ve mutfağa ulaşılmış orda yoklarmış. şu sıralar yatak odasına ulaşmaya çalışıyorlar. dualarımızı esirgemeyelim.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title