Haberler

    Kubilay Aka'ya ilk yardım Aras Bulut İynemli'den!

    Güncelleme:

    Komşu komşunun külüne muhtaç dememişler boşuna! Geçtiğimiz hafta dengesini kaybedip kafasını cama çarparak yaran Kubilay Aka'ya kapı komşusu Aras Bulut İynemli yardıma koştu.

    Komşu komşunun külüne muhtaç dememişler boşuna! Geçtiğimiz hafta dengesini kaybedip kafasını cama çarparak yaran Kubilay Aka'ya kapı komşusu Aras Bulut İynemli yardıma koştu.

    Zekeriyaköy'de aynı sitede oturan oyuncu Kubilay Aka ve Aras Bulut İynemli'nin "Çukur" dizisindeki rol arkadaşlığı zamanla yakın dostluğa, sonra da komşuluğa evrilmişti.

    Durum böyle olunca, Kubilay Aka'ya ilk yardıma İynemli koştu. Kafasındaki kanı durduramayınca da, Zekeriyaköy Acıbadem Tıp Merkezi'ne götürdüğü oyuncunun kafasına 12 dikiş atıldı. Durumu iyi olan oyuncu, şimdi evinde dinlenerek iyileşiyor.

    Yunanlı başkana Trabzon forması

    Genç iş insanı Baran Süzer, tutkunu olduğu Trabzonspor'u gönüllü olarak dünyaya tanıtmaya devam ediyor. Sık sık işi gereği dünyanın çeşitli bölgelerinde bulunan ya da ünlü insanlarla bir araya gelen Süzer, onlara imzalı Trabzonspor forması hediye ediyor. Süzer, önceki gün Mikonos Belediye Başkanı Konstantinos Koukas ile birlikteydi. Koukas'a forma hediye eden Süzer, formayı Trabzonsporlu Yunan topçu Anastasios Bakasetas'a imzalattırarak Başkan'a sürpriz yaptı.

    İki yeni şube açıyor

    Mert Çakırhan'ın işletmeciliğini üstlendiği Nadide Meyhane, İstanbul'un göbeğinde, Esentepe'de plazaların arasında Ege havası yaşatıyor.

    Yedi yıl önce açılan mekan, pandemi sonrası yenilenen yüzüyle misafirlerini ağırlıyor. Şehrin gürültüsünden uzak, ferah dekorasyonu, huzurlu atmosferi ve kendisine özel lezzetleriyle çok tutulan Nadide Meyhane, yoğun istek üzerine şubeleşme kararı aldı. Bilgi almak için aradığım Çakırhan, misafirlerinin isteği üzerine İstanbul Anadolu Yakası'na ve Bodrum Yalıkavak'a birer şube açmak için kolları sıvadıklarını anlattı. Çok doğru bir karar olmuş, tebrikler...

    Flamingo aşkı

    Cemiyetin ünlü çifti Melis-Burak Hatipoğlu'nun tatil keyfi devam ediyor. Hafta sonu Çeşme'de kızları Derin ve Defne ile plajda objektife takılan çiftin keyfi yerindeydi.

    Hatipoğlu ailesinin her bireyinin de bir örnek flamingo motifli mayo giymesi dikkatlerden kaçmadı! Kızları flamingoyu çok sevdiği için anne-baba da onların bu aşkına kayıtsız kalamamış.

    Yeni koleksiyonu tanıttılar

    Darsa Tekstil'in sahibi Hanna Darsa, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Dünyaca ünlü tekstil markalarının üretimlerini 40 yıla aşkın bir süredir yapan Hanna Darsa'nın kısa bir süre önce yarattığı Hanna's markası moda dünyasında büyük ilgi gördü. Bu ilginin üzerine Hanna Darsa, ünlü tasarımcı Niyazi Erdoğan ile bir araya gelerek, yaz koleksiyonun ardından sonbahar koleksiyonu da hazırladı. Fabrikanın showroom'unda gerçekleşen şovla tanıtılan koleksiyon, moda dünyasından tam puan aldı.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Aras Bulut İynemli Kubilay Aka Trabzon Haberler

    Bakmadan Geçme

    İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title