Haberler

KPSS Ortaöğretim sonuçları açıklandı mı? ÖSYM KPSS 2020 Ortaöğretim sınav sonuçları

Güncelleme:

ÖSYM KPSS 2020 Ortaöğretim sınavı 21 Kasım 2020 tarihinde tüm yurt genelinde gerçekleşti. Sınavın üzerinden neredeyse 1 ay geçmesi, sınava girenlerin aklında KPSS Ortaöğretim sonuçları açıklandı mı? sorularının sorulmasına sebep oldu. ÖSYM, 2020 KPSS Ortaöğretim sınavının ne zaman açıklanacağını ve detaylarını duyurdu!

21 Kasım'da gerçekleşen KPSS Ortaöğretim sınavında, kamu personeli olmak isteyen orta öğretimlilere "Genel Yetenek" ve "Genel Kültür" sorularından oluşan 120 soru soruldu. 81 ilde toplam 188 sınav merkezinde gerçekleşen KPSS Ortaöğretim sınavına binlerce aday giriş yaptı. ÖSYM, 2020 KPSS Ortaöğretim sonuçlarını merakla bekleyen binlerce kişi için sınavın ne zaman açıklanacağını duyurdu!

KPSS ORTAÖĞRETİM AÇIKLANDI MI?

ÖSYM, KPSS Ortaöğretim 2020 sınavının ne zaman açıklanacağını sınav kılavuzunda duyurdu. Buna göre 2020 KPSS Ortaöğretim sınavı 24 Aralık 2020 tarihinde açıklanacak. Sonuçlar, ÖSYM'nin resmi İnternet sitesinin sonuç bölümünde açıklanacak. Sınavın açıklandı duyurusunun ardından aşağıda da bulunan sonuç ekranına T.C. Kimlik Numarası ve Şifre bilgilerinizi girerek ulaşabilirsiniz. Sonuçlar 24 Aralık 2020 Perşembehttps://sonuc.osym.gov.tr/ adresinde erişime açılacak.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Aralık KPSS Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title