Haberler

Kozzy AVM'ye Ünlüler Akın Etti

Güncelleme:

"Senin Hikayen" ve "Beni Böyle Sev" oyuncularından hayranlarına sürpriz.

Son zamanlarda dizi ve film çekimlerinin aranan mekanlarından biri haline gelen Kozzy AVM, geçtiğimiz gün kelimenin tam anlamıyla ünlü akınına uğradı. Önce, usta oyuncu Güven Kıraç ile Selen Uçer, rol aldıkları ve TRT 1'de yayınlanan "Beni Böyle Sev" dizisinin çekimleri için Kozzy'deydi. Sevilen dizinin oyuncuları, yorucu ama bir o kadar da eğlenceli çekimlerin ardından, yanlarına gelen hayranlarını kırmayarak hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Yıldız yağmuruna sahne olan Kozzy'ye daha sonra da, son zamanlarda adından sıkça söz
ettiren "Senin Hikayen" filminin yönetmen ve başrol oyuncuları geldi. Filmin yönetmeni Tolga Örnek, başrol oyuncuları Selma Ergeç, Nevra Serezli ve Sait Genay Kozzy AVM Avşar Sinemaları'ndaki seyircili gösterimde, filmi izlemeye gelenlerle birlikte seyrederek, Kozzy ziyaretçilerine hoş bir sürpriz yaptılar. Filmin ardından hayranları ve sinema meraklılarıyla söyleşi yapan, bol bol imza dağıtan sanatçılar, sıcak ve sempatik tavırlarıyla Kozzy'deki hayranlarının kalplerini bir kez daha fethederken, ziyaretçiler hayranı oldukları ünlü isimleri yakından görme imkanı buldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güven Kıraç Selen Uçer Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title