Haberler

Köydeki Cinayetten 'Referandum Tartışması' Çıktı

Güncelleme:

Sivas'ta çıkan tartışmada Veli Çalışkan, Hüseyin Eser'i pompalı tüfekle öldürdü. Çalışkan ile Eser'in referandum yüzünden tartıştıkları ortaya çıktı.

Sivas'ın Akıncılar ilçesinde önceki gün pompalı tüfekle öldürülen 62 yaşındaki Hüseyin Eser toprağa verilirken, cinayetin şüphelisi 44 yaşındaki Veli Çalışkan tutuklandı. Çalışkan, ilk ifadesinde, kavganın referandum nedeniyle çıktığını söyledi.

POMPALI TÜFEKLE ÖLDÜRDÜ

Olay çarşamba günü akşam saatlerinde ilçeye bağlı Şenbağlar Köyü'nde meydana geldi. İstanbul'da taksi şoförlüğü yapan ve yazları köye gelen evli 3 çocuk babası Hüseyin Eser, Şenbağlar Köyü Derneği önünde köyde çobanlık yaptığı belirtilen Veli Çalışkan'ın, pompalı tüfekli saldırısı sonucu yaşamını yitirdi. Jandarma ekiplerince yakalanan Veli Çalışkan, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderilerek otopsisi yapılan Hüseyin Eser'in cenazesi, dün köyünde toprağa verildi.

REFERANDUM KONUSUNDA TARTIŞTILAR

Tutuklanan Veli Çalışkan'ın jandarma ve savcılıkta verdiği ifadelerde, dernek önünde aralarında referandum tartışması geçtiğini söylediği öğrenildi. Çalışkan'ın ifadesinde, tartışmanın küfürlüşmeye dönüşmesi üzerine sinirlenerek pompalı tüfekle ateş ettiğini söylediği belirtildi. Hangi partili olduğu bilinmeyen Çalışkan'ın, alkolün de etkisiyle 'Hayır' oyu vereceklere küfür ettiği, Eser'in terbiyeli olması konusunda kendisini uyarması üzerine de ateş açtığı öne sürüldü.Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

CHP DOĞRULADI

Öte yandan CHP İl Başkanı Ulaş Karasu ise kendilerine de bu yönde bir bilgi ulaşmasının ardından konuyu araştırdıklarını belirterek, "Orada bir referandum tartışması yaşanmış. Ölen Hüseyin Eser partilimiz. Zanlı, 'Hayır' oyu vereceklere yönelik küfürlü sözler söyleyince uyarılmış. Alkollü olan kişi de bunun üzerine tüfeğini alıp gelip ateş açmış. Ölen vatandaşımızın yakınları da bu yönde kaymakamlığa bilgi vermişler" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akıncılar İstanbul Sivas 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title