Haberler

Köy okuluna bağışlanan kitaplar öğrencileri sevindirdi

Güncelleme:

- Köy okuluna bağışlanan kitaplar öğrencileri sevindirdi Türkistan Edebiyat ve Sanat Derneği tarafından "Okulların Kütüphanelerine Kitap Desteği" projesi kapsamında Yarpuz İlkokulu'na kitap desteğinde bulunuldu Türkistan Edebiyat ve Sanat Derneği tarafından "Okulların kütüphanelerine kitap...

- Köy okuluna bağışlanan kitaplar öğrencileri sevindirdi

Türkistan Edebiyat ve Sanat Derneği tarafından "Okulların Kütüphanelerine Kitap Desteği" projesi kapsamında Yarpuz İlkokulu'na kitap desteğinde bulunuldu

OSMANİYE - Türkistan Edebiyat ve Sanat Derneği tarafından "Okulların kütüphanelerine kitap desteği" projesi kapsamında Yarpuz İlkokulu'na kitap desteğinde bulunuldu. Bağışlanan kitapları tek tek okulun kütüphane raflarına dizen öğrenciler gelen kitaplarla mutlu olduklarını söylediler.

Osmaniye merkez Yarpuz köyünde bulunan Yarpuz İlkokulu'na ""Okulların kütüphanelerine kitap desteği" projesi kapsamında Türkistan Edebiyat ve Sanat Derneği tarafından kitap bağışında bulunuldu. Dernek Başkanı Ferhat Er öncülüğünde dernek yönetiminde görev alan Demet Şen ve Fatma Çelik'in destekleriyle toplanan kitaplar köy okulunda öğrencilere dağıtıldı. Dağıtılan kitapları tek tek okulun kütüphane raflarına düzen öğrenciler bir yandan bağışlanan kitapların sevincini yaşarken bir yandan da zenginleşen kütüphanelerinin mutluluğunu yaşadılar.

Osmaniye genelinde bulunan okullara kitap desteklerinin devam edeceğini ifade eden Türkistan Edebiyat ve Sanat Derneği Ferhat Er, "Dernek yönetimi olarak temin ettiğimiz kitaplarımızı Yarpuz İlkokulu'nda öğrencilerle birlikte kütüphane raflarına düzdük. Osmaniye genelinde kitapsız okul kalmasın diye bir proje başlattık. İnşallah her okula kitap desteğinde bulunacağız. Bütün öğrencilerimize başarılar dilerim" diye konuştu.

Gelen kitapları kütüphane raflarına düzdüklerini belirten öğrenciler ise dağıtılan kitaplarla mutlu olduklarını söylediler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkistan Edebiyat Yarpuz Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title