Haberler

Camide Hijyen İçin Köy İmamının "Askıda Çorap" Projesi İlgi Çekti

Güncelleme:

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Yeşilyurt köyünde imamlık yapan Mustafa Yüksel, daha hijyenik bir cami için askıda çorap projesi başlattı.

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Yeşilyurt köyünde imamlık yapan Mustafa Yüksel, daha hijyenik bir cami için 'askıda çorap' projesi başlattı. Yüksel, cami girişinde bir kutunun içerisinde kullanılmamış siyah çorapları yerleştirerek, camiye gelen vatandaşlardan talep edenlere ücretsiz çorap hediye ediyor.

İKAZ YAZILARI YAZDI, ASKIDA ÇORAP PORJESİ BAŞLATTI

Kazdağları eteklerinde yer alan Yeşilyurt köyü, doğası ve eski taş evleriyle ülkenin dört bir yanından ziyaretçilerini ağırlıyor. Köye gelen ziyaretçiler tarihi camiyi ziyaret etmeden geçmiyor. Çok sayıda kişinin camiyi ziyaret etmesi üzerine imam Mustafa Yüksel, 'Camilerde ıslak ayakla halılara basmayın', 'Camiye çıplak ayak girmeyin, kirli çorapla girmeyin' gibi ikaz yazıları asmasının yanında askıda çorap projesi başlattı.

Camide Hijyen İçin Köy İmamının 'Askıda Çorap' Projesi İlgi Çekti

ÜCRETSİZ ÇORAP HEDİYE EDİYOR

Mustafa Yüksel, cami girişinde bir kutunun içerisinde kullanılmamış siyah çorapları yerleştirerek, camiye gelen vatandaşlardan talep edenlere ücretsiz çorap hediye ediyor. Cami girişinde bulunan bir kutuya 'Camiye çorapsız girmeyelim' yazısını da asan imam Yüksel, camiye çıplak ayakla girmek isteyenlere de çorap veriyor.

Camide Hijyen İçin Köy İmamının 'Askıda Çorap' Projesi İlgi Çekti

CAMİYE KARGOYLA ÇORAP YOLLUYORLAR

Cami imamının başlattığı projeye başta köy halkı olmak üzere özellikle köye gelen yerli turistlerden destek geliyor. Askıda çorap projesine cemaatin yanı sıra çevreden de destek geldiğini belirten İmam Mustafa Yüksel, "Köyümüze İstanbul, İzmir ve Ankara gibi büyük şehirlerden gelen misafirlerimiz bu uygulamayı beğenerek, camimize kargoyla çorap yolluyor. Biz de bu çorapları cemaatimize, köye gelen misafirlerimize hediye ediyoruz. Çorabı olmayan ve özellikle yaz aylarında turist olarak gelerek camimizi ziyaret eden vatandaşlarımıza çorap hediye ediyoruz. Bu projeyi biz cami cemaatimizle beraber planladık ve uygulamaya soktuk. Gelen güzel dilekler ve desteklerle de yüzümüz güldü. Biz de bu projeyi sürdürmeye devam ediyoruz" dedi.

Camide Hijyen İçin Köy İmamının 'Askıda Çorap' Projesi İlgi Çekti

Camide Hijyen İçin Köy İmamının 'Askıda Çorap' Projesi İlgi Çekti

Camide Hijyen İçin Köy İmamının 'Askıda Çorap' Projesi İlgi Çekti

Camide Hijyen İçin Köy İmamının 'Askıda Çorap' Projesi İlgi Çekti

Camide Hijyen İçin Köy İmamının 'Askıda Çorap' Projesi İlgi Çekti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Yüksel Çanakkale Yeşilyurt Ayvacık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title