Haberler

Otobüsteki koronavirüs şüphelisi, hastaneye kaldırıldı; yolcular ise karantinada

Güncelleme:

Adıyaman'da bir kişi bindiği halk otobüsünde solunum yetmezliği nedeniyle fenalaşınca şoför direkt hastaneye gitti. Hasta, koronavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırılırken otobüse binen diğer yolculara evlerinde kendilerini izole etmesi söylendi. Otobüs ise seferden çekildi.

Adıyaman Belediyesi halk otobüsüyle Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ortopedi servisine giden Derviş E. (58), Atatürk Bulvarı Köy Hizmetleri kavşağında fenalaşarak yere yığıldı. Şahsın otobüste fenalaşarak kalp krizi geçirdiğini zanneden yolcular durumu otobüs şoförüne söyledi.

ŞOFÖR, DİREKT HASTANEYE GİTTİ

Otobüs şoförü, yol boyu hiç yolcu almadan ve otobüsün dörtlülerini yakarak hızlı bir şekilde Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine doğru ilerledi. Acil servis önüne gelen otobüsteki hasta yolcu, hastane görevlileri tarafından sedye ile taşındı.

Otobüsteki koronavirüs şüphelisi, hastaneye kaldırıldı; yolcular ise karantinada

HASTA, KORONA ŞÜPHESİYLE HASTANEYE YATIRILDI

Koronavirüs belirtileri üzerine testler yapılarak hasta gözlem altına alındı. Hastanın otobüste kalp krizinden değil, solunum yetmezliğinden fenalaştığı ve korona test sonucunun beklendiği öğrenildi.

Otobüsteki koronavirüs şüphelisi, hastaneye kaldırıldı; yolcular ise karantinada

9 YOLCU VE ŞOFÖR, EVLERİNDE İZOLE OLACAK

Hastada korona belirtileri olması üzerine hareket geçen yetkililer, filyasyon çalışmasıyla otobüste bulunan 9 yolcu ve şoförü tespit etti. Otobüs, belediyenin araçlar amirliğine çekilerek, belediye ekipleri tarafından dezenfekte edildi. Otobüs şoförü, evinde karantina altına alınırken, belediye otobüsü bir süre kullanılmayacak. Otobüsteki 9 yolcunun kimlikleri tespit edilerek, evde izole olmaları sağlandı.

Otobüs şoförü Emrullah Dişli, yolda seyir halindeyken hastanın kalp krizi geçirdiğini zannederek, yolda hiç durmadan ve hiçbir yolcuyu almadan şahsı hastaneye getirdiğini söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Koronavirüs Adıyaman Haberler

500

Yorumlar (10)

gonca:

Solunum yetmezliğine o maskeler sebep oluyor maalesef.

5
6
yanıtYanıtla
Tayyar Durden:

Bütün hastane personeli nefes darlığından komaya girer öyle bir şey olsa. Nefes darlığına sebep olmuyor; sadece nefes darlığına sebep olacak o lanet virüse karşı tedbir oluyor.

yanıt5
yanıt0
gsgs:

maskeler solunum yetmezligine sebeb oluyor maske taktıgım zaman bendede oluyor

6
3
yanıtYanıtla
Tayyar Durden:

Burada da sırf zorunlu diye maskeleri burnunun altına takıp katillik yapanlar var; bahaneleri de bu senin söylediğin işte. Sağlık personelimiz ne yapsın; saatlerce o maskelerin altında? Solunum yetmezliğine falan sebep olduğu yok maskenin; sallama. . .

yanıt9
yanıt0
show show show:

vatandaş iyice kafayı yedi.

3
4
yanıtYanıtla
Güvenlikçi detayı:

Bence hastayı sedyeye bırakan güvenlikçiler kendilerini izole etsinler.

5
0
yanıtYanıtla
MEMET:

Guvenlik gorevlileri hicbir onlem almiyorlar be maske ne eldivan takiyorlar olmazki boyle

2
0
yanıtYanıtla
ipek:

polislerde takmıyor 5 saat şehir turu attım 1 poliste maske vardı sadece

yanıt0
yanıt2
Dayıı:

Fotoda 2 güvenlik var ikisi de maskeli

yanıt1
yanıt0
MUSTAFA:

Tayyar sen ne biliyorsun da solunum yetmezliğine yol açmıyor diyorsun ulan adam nefes alamıyor süniziti astımı olan , nsanlar var bu kişininde kalp ciğer solunum yolu hastalığı olmadığını ne biliyorsun takılması gerekir evet ama istisnalar olabilir düdük

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title