Haberler

Korkut; Çaturoğlu ve Demirtaş'ı Ziyaret Etti

Alaplı Kenet Konseyi Başkanı İsmail Korkut, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ve CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş’ı Türkiye Büyük Millet Meclis’inde (TBMM) ziyaret etti.

Alaplı Kenet Konseyi Başkanı İsmail Korkut, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ve CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş'ı Türkiye Büyük Millet Meclis'inde (TBMM) ziyaret etti.

Korkut, Milletvekillerini ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, bölge milletvekillerine yapılan ziyaretin Alaplı açısından çok faydalı geçtiğini söyledi. İlçenin sorunları hakkında Çaturoğlu'na dosya sunduklarını anlatan Korkut, şöyle dedi:

"Alaplı Kent Konseyi bünyesinde faaliyet gösteren meclis ve komisyonlarımızca hazırlanan ve 17.02.2016 tarihli Alaplı Kent Konseyi Genel Kurulunda kabul edilen Alaplı İlçemizde yapılması talep edilen yatırımları ihtiva eden bir dosya sunduk. Sn. milletvekilimizle ilçemizde yapılması gereken yatırımları ayrıntılı olarak istişare ettik. Milletvekilimiz Çaturoğlu bizlere 2016 yılında ilçemize 5 temel eğitim okulu, 1 ortaöğretim okulu ile halk eğitim merkezi ve mesleki eğitim merkezi yapılmasının planlandığı müjdesini verdiler. İlçemizde tüm kesimlerce yapılması ısrarla talep edilen C sınıfı devlet hastanesinin ilçemize kazandırılacağı Sn. milletvekilimiz tarafından bizlere ifade edildi. Yine maddelerimiz arasında yer alan ilçemize modern bir spor salonu kazandırılmasıyla ilgili çalışma yapıldığı bilgisini aldık. İlçemizde eğitim veren Bülent Ecevit Üniversitesi Meslek Yüksekokulunun 4 yıllık fakülteye ya da 4 yıllık yüksekokula dönüştürülmesiyle ilgili girişimlerinin devam ettiğini, geçtiğimiz dönemlerde ilçemize yapılması düşünülen ancak daha sonra vazgeçilen liman projesi konusunda ilgili mercilerle gerekli temaslarda bulunduklarını beyan ettiler. Alaplı çayının ıslah çalışmalarının devam ettiğini, bunun yanı sıra Gümeli baraj göletiyle ilgili önümüzdeki günlerde DSİ yetkilileriyle beraber yerinde incelemelerde bulunacağını, bölgemizdeki tersanelerin tekrar canlandırılması konusunda milli geminin bölgemizdeki tersanelerde yapılması ile ilgili Milli Savunma Bakanlığı ve ilgili mercilerle görüşmelerin sürdürüldüğünü ifade ettiler. Ayrıca; ilçemizde yat yapımına büyük önem verdiklerini, ilçemize yeni Emniyet Müdürlüğü binası yapılması konusunu özel olarak takip edeceğini ifade ettiler. Alaplı'mıza geleneksel değerlerin sergileneceği bir kent müzesinin kazandırılmasının önemli olduğunu; bununla beraber geleneksel materyallerin üretiminin de yapılabileceği bir yerin kazandırılması için çalışma yapacaklarını beyan ettiler. Yine taleplerimiz arasında bulunan ilçemize ağız ve diş sağlığı hastanesi kazandırılmasının da önemli olduğunu ve bu konuda gerekli çalışmaların yapılacağını ifade ettiler."

Korkut, Kent Konseyi Yürütme Kurulu olarak Zonguldak Milletvekilimiz Ünal Demirtaş'ı makamına ziyaret ederek fikir alış-verişinde bulunduklarını sözlerine ekledi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Faruk Çaturoğlu Ünal Demirtaş Zonguldak Alaplı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title