Haberler

Korkunç cinayet sonrası sanatçı Feridun Düzağaç'tan 2 önemli iddia

Güncelleme:

Çanakkale'de bir eğlence mekanından çıkışta 4 kişi tarafından dövülen Ramazan Öksüz öldü. Olaya ilişkin paylaşım yapan sanatçı Feridun Düzağaç, kanların yıkandığını ve yerel gazetecinin tehdit edildiğini öne sürdü.

Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinde bir eğlence mekanından çıkışta 4 kişi tarafından dövülen Ramazan Öksüz (31) yaşamını yitirdi. Olayın ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan sanatçı Feridun Düzağaç, olay yeri incelemesi yapılmadan kanların yıkandığını ve yerel gazetecinin tehdit edildiğini öne sürdü.

Olay, saat 03.30 sıralarında Bozcaada ilçesi Arka Deniz mevkiinde meydana geldi. Ramazan Öksüz, bir eğlence mekanında eğlendikten sonra çıkışta 4 kişi ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Grubun tekmeleyip yumrukladığı Öksüz yerde hareketsiz kaldı. Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kalbinin durduğu belirlenen Ramazan Öksüz, sağlık ekibinin yaptığı 45 dakikalık kalp masajına rağmen hayata döndürülemedi.

4 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Öksüz'ü döven 4 kişiyi yakalayıp gözaltına aldı. Ramazan Öksüz'ün cenazesi ise yapılan incelemenin ardından otopsi için Bursa Adlı Tıp Kurumu'na gönderildi.

FERİDUN DÜZAĞAÇ'IN AÇIKLAMASI

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Feridun Düzağaç, şu ifadeleri kullandı:

"Yıllar içinde 'bu eskiden güzel' adada biriktirdiğimiz tüm anıları bir anda anlamsız kılan vahşi bir cinayete kurban verdiğimiz dadamız Ramazan , daha seni toprağına veremeden arkandan konuşan yerel vicdansızlığın ...gecenin son gemisiyle adaya geçip seni aramızdan çalan canilerin ...bu vahşet yaşanırken seyredip katline seyirci kalan soysuzların...olay yeri incelemesi yapılmadan kanını yıkayan kansızların ve bunlara cesaret verenlerin...yerel gazeteciyi "haberini yaparsan bedelini ödersin" ile tehdit eden adam kayırmacılığın....bir daha o barın açılmasına izin verecek izansızlığın kökü kuruyana kadar hatırana sahip çıkacağıma, sahip çıkılması için elimden geleni yapacağıma namusum ve şerefim üzerine yemin olsun koca oğlan..."

Korkunç cinayet sonra Feridun Düzağaç'tan 2 önemli iddia

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Feridun Düzağaç Ramazan Öksüz Haberler

500

Yorumlar (20)

bir zira:

delil çürütmenin cezası müebbet olmalı. çünkü cinayete ortaklık etmiş oluyorsun.

29
1
yanıtYanıtla
gizli birşey yok:

öldürenler yakalanmış, tanıklarda var, mahkeme gerekli cezayı verir,

yanıt0
yanıt0
gerçekleri konuşan ülkücü:

suriyelileri bu memlekete alanın allah belasını versin

18
5
yanıtYanıtla
ruhi:

aynen.

yanıt0
yanıt1
Döndü Teyze:

yol yaptık köprü yaptık hastane ve postanede yaptık ama dört dörtlük insan yetirmeyi ihmal ettik.

18
4
yanıtYanıtla
daha önce süperdik:

alakaya maydonoz

yanıt1
yanıt0
Dütdüt:

Dürbününe ne oldu dayi

yanıt2
yanıt5
TİREBOLULU HASAN PAŞANIN OĞLU TOLGA PAŞA:

Acı bir o kadar da ''VAHİM'' bir o kadar da ''KORKUNÇ'' Bir o kadar da ''DÜŞÜNDÜRÜCÜ''bir olay. Benim basiretim bağlandı ne yazacağımı bilmiyorum. Yüce Yaratan bizleri, çoluk çocuğumuzu, gelmiş ve geçmiş tüm neslimizi, tüm Ümmeti, Muhammed i korusun.

16
3
yanıtYanıtla
Mehmetçik:

Adalet yok gücün yetiyorsa ne gerekiyorsa nasılsa yap acıma ama adalet yok!!!

13
0
yanıtYanıtla
Yeni Turkiee:

İnsanlar sokaklarda gezerken tedirgin. Adam öldürene adalett yok.Bu ülkeyi yönetenler olanları hiç mi görmüyor?Nerede kanuun?Vatandaşın koruma ordusu yok.Allah sizleri bildiği gibi yapsın.Ama bunların hesabı sorulacak elbet Allah büyük.

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title