Haberler

Kopenhag Büyükelçiliği Önünde Türkiye'ye Destek Buluşması

Danimarka'da yaşayan Türkler, Türkiye'nin Kopenhag Büyükelçiliği önünde toplanarak "Zeytin Dalı Harekatı"na ve Türkiye'ye destek gösterisi düzenledi.

Ellerinde Türk bayraklarıyla büyükelçilik binası önünde bir araya gelen grup, son günlerde terör örgütü yandaşlarının saldırılarına maruz kalan Türkiye'nin Kopenhag Büyükelçiliği çalışanlarına moral verdi.

İstiklal Marşı'nın söylendiği etkinlikte, Avrupalı Türk Demokratlar Birliğinin (UETD) Danimarka Başkanı Fatih Alev, UETD'nin "Zeytin Dalı Harekatı" bildirisini okudu.

Türkiye'nin Kopenhag Büyükelçisi Uğur Kenan İpek, bildirinin okunmasının ardından elçilik binasından çıkarak, vatandaşların yanına geldi.

Vatandaşların tek tek elini sıkarak "Hoş geldiniz" diyen İpek, verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

İpek, yaptığı konuşmada, "Sağ olun, var olun. Geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Birliğimizi, beraberliğimizi göstermek böyle olmalı. Böyle zor günlerimizde bir araya geleceğiz, kenetleneceğiz. Yapılanları, haklı davamızı, haklı operasyonumuzu, ele güne anlatmak bakımından bunlar çok önemli." ifadelerini kullandı.

Zeytin Dalı Harekatı'nın amacının Türkiye'nin ulusal güvenliğini tehdit eden terör örgütlerini temizlemek olduğunu vurgulayan İpek, "Bizim hiçbir grupla, hiçbir etnik toplumla, toplulukla bir meselemiz yoktur." diye konuştu.

Türkiye'nin Kopenhag Büyükelçiliği önünde toplanan vatandaşlara çay ikram edildi, etkinlik toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Kaynak: AA / Güncel

Kenan İpek Danimarka Kopenhag Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title