Haberler

Köpeğin Çalınma Anı Saniye Saniye Kameraya Yansıdı

Köpeğin çalınma anı saniye saniye kameraya yansıdı Köpeği önce sevdi ardından çaldıDENİZLİ - Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, kimliği belirsiz bir kişi kulübeden 'lokum' isminde köpek çaldı.

Köpeğin çalınma anı saniye saniye kameraya yansıdı

Köpeği önce sevdi ardından çaldı

DENİZLİ - Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, kimliği belirsiz bir kişi kulübeden 'lokum' isminde köpek çaldı. Köpeğin çalınma anı saniye saniye apartmanın güvenlik kamerasına yansırken, köpek sahibi Müzzeyyen Akçalı (48), bir buçuk aydır çalınan köpeğinin bulunmasını istiyor.

Olay, 1 Nisan'da Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Akkonak Mahallesi Fatih Caddesi 78 numaralı Tıpırdamaz apartmanın bahçesinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere, göre 1 Nisan'da saat 07.30 sularında kimliği belirsiz bir kişi, yan evin bahçesinden duvar üstünden atlayarak, köpeğin kulübesinin bulunduğu yere geldi. Bir süre burada köpeği seven şüpheli şahıs, etrafı kollamaya başladı. Etrafta kimsenin olmadığını fark ettiği bir anda, köpeği bağlı bulunduğu kulübeden çözerek, yolun karşısında park halindeki aracına götürdü. Burada belli bir süre kaldıktan sonra arabayla olay yerinden uzaklaştı. Köpeğin çalınma anı saniye saniye köpeğin sahibi tarafından güvenlik amacıyla yerleştirilen kameralara yansıdı.

Olay ardından yaklaşık 2 saat sonra durumu fark eden köpeğin sahibi evli ve iki çocuk annesi Müzeyyen Akçalı, olayın şokunu atlattıktan sonra durumu polise bildirdi. Polis ekipleri, incelemenin ardından Müzeyyen Akçalı'nın ifadesini başvururken, şüphelinin yakalanması çalışmalarını sürdürüyor.

"Köpek hiç tepki göstermedi"

Köpeğini çok sevdiği için unutamadığını belirten 'lokum'un sahibi Müzeyyen Akçalı, "25-30 yaşlarında sarhoş mu, sarhoş taklidi mi yapıyor, geliyor. 'Lokum'un yanına yaklaşıyor, ondan sonra seviyormuş gibi yapıyor. Ondan sonra onu, hareketleriyle taciz ediyor, o da havlamıyor tepki göstermiyor. Ben bulunmasını istiyorum. hiç havlamadı, eğer havlasaydı, biz balkondaydık çıkardık. Ondan sonra arabaya alıp götürüyor" dedi.

Durumu polise bildirdikten sonra olay yeri incelemenin parmak izi aldığını belirten Akçalı, hala beklediklerini bir soncunu çıkmadığını kaydetti.

"Çok üzülüyorum psikolojim bozuldu"

Köpeğe 3 yıldan beri baktığını belirten Akçalı, evladı gibi baktığı köpeğin çalınmasından dolayı psikolojisinin bozulduğunu söyledi. Akçalı, "Bir aydır yok, çok üzülüyorum, anlatamam. Her yerde 'lokum'u görüyorum. Her yerde onu hayal ediyorum, uyuyamıyorum. Psikolojimiz bozuldu, inanılmaz derecede bozuldu. Başka köpeğe bakar mıyım bilinmez. Ama 'lokum' gibisi olmaz. 'Lokum'u çok seviyordum, çok alışmıştım, bir evladım gibiydi. Eşim bir taraftan, oğlum bir taraftan her yeri aradık. Ama şüphelendiğimiz bir kişi yok. Çünkü 3 yıldan beri bakıyordum, şüphelendiğim birisi yok" diye konuştu.

Köpeğin cinsi Rus Finosu kırma olduğunu belirten Akçalı, onun maddi değerinin bin- bin 500 TL olduğunu ancak manevi değerinin çok olduğunu söyledi. Köpeğinin bulunduğu takdirde kendisini en mutlu insanı olacağını kaydetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Asayiş

Denizli Akkonak Akçalı Asayiş Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title