Haberler

    Köpeğim Hakkında Her Şey

    Köpeğim neden beni dinlemiyor?

    Köpeğim neden beni dinlemiyor?

    Köpeğimin tüyleri her yerde!

    Köpeklerde ağrı duyumu var mıdır?

    Atölye Hakkında

    Veteriner Hekim Can Ateş ve Davranış Danışmanı Serhan Akcengiz'den köpeğiniz hakkında bilmeniz gereken her şey bu atölyede!Köpeğim Hakkında Her Şey Atölyesi'nde, bir veteriner ve bir hayvan davranışçısı size bilmeniz gereken temel bilgileri anlatacak, sormak istediğiniz tüm soruları cevaplayacak ve çeşitli oyunlaştırmalarla keyifli bir gün geçirmenizi sağlayacak.Sorularınızı not alın, başkalarının sorularından öğrenin ve köpekleri hakkında bilgi edinmek isteyen yepyeni insanlarla tanışın!

    Eğitmenler Hakkında

    Can Ateş – Veteriner Hekim

    Öğrenim hayatına 2009 yılında Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesinde başladı. Aynı yıl fakültenin Hayvanları Koruma Topluluğunda Proje Geliştirme takım liderliği yaptı. 2011-2012 yılları arasında İtalya Padova Üniversitesi Veteriner Fakültesinde akademik faaliyetlerine devam etti. Bu süre içinde aynı üniversitenin Parazitoloji laboratuvarında araştırma faaliyetlerine katıldı. Pfizer Italy ve Novartis Animal Health Italy firmalarının kedi, köpek ve sığırlardaki endemik parazit türlerinin belirlenmesine yönelik araştırma faaliyetlerinde bulundu. 2013 yazı staj faaliyetini Ankara 75. Yıl hipodromu Yarış Atları Hastanesinde yaptı. 2012-2015 yılları arasında Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Erasmus Öğrenci Temsilciği görevini yürüttü. Intern hekimlik eğitiminden itibaren Ankara'da çeşitli veteriner klinikleri ve hayvan hastanelerinde mesleğimi icra etmekte. Halen Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Cerrahi Anabilim Dalı'nda uzmanlık eğitimine devam etmekte. İyi derecede İtalyanca ve İngilizce bilmekte.

    Serhan Akcengiz – Davranış Danışmanı

    Öğrenim hayatına 2004 yılında ODTÜ Fizik B.lu¨mu¨'nde başlayan Akcengiz, 2006-2007 yıllarında Ege Üniversitesi Psikoloji Bölu¨mu¨nde derslerde gözlemci olarak bulundu ve psikoloji alanında çeşitli çalışmalara katıldı. Aynı yıllarda hayvanla terapi, çeşitli hastalık ve durumlarda evcil hayvan kullanımı, ilaç gerektirmeyen psikolojik hastalıklarda köpekle terapi, hayvan destekli terapi ve uygulamaları alanında kaynak ve saha araştırmalarına başladı. 2008 yılında başladığı Ankara Üniversitesi Veterinerlik Faku¨ltesi'nde temel bilimleri tamamladıktan sonra saha çalışmalarına yoğunluk verdi. Kanser tedavisi sonrasında ve Ms hastalığında köpekle terapi alanında çalıştı. Terapi köpeği eğitimi ve kullanımı hakkında çeşitli çalışmalarda bulundu ve 2012 yılında Japon Animal Assisted Theraphy (NPO) terapi köpeği lisansını aldı. NPO ve ZİÇEV ile çok sayıda saha araştırması ve etkinlik yu¨ru¨terek, çocuklar, yaşlılar ve engelliler ile çalışma deneyimi kazandı. Akcengiz saha deneyimi ve araştırmaları ile 'Köpekle Yaşam Eğitimi' adında yeni ve bu¨tu¨ncu¨l bir eğitim modeli ortaya çıkardı. Bu model u¨zerinden Davranış Atölyesi'nde DADAolarak eğitim ve danışmanlık hizmetleri vermeye; seminer ve etkinliklerde doğa insan ilişkisini anlatmaya devam ediyor.

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Ankara Üniversitesi Can Ateş Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title