Haberler

Konyalılar İftarda Buluştu

Antalya Konyalılar Derneği'nin geleneksel iftar yemeğinde, Antalya'da yaşayan Konyalılar bir araya geldi.

Antalya Konyalılar Derneği'nin geleneksel iftar yemeğinde, Antalya'da yaşayan Konyalılar bir araya geldi.

Hasan Doğan Stadı'nda gerçekleştirilen programa Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mesut Kocagöz, Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy, AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Antalya Kamu Hastaneleri İdari İşler Başkanı Abdullah Memiş ile çok sayıda Konyalı katıldı.

Konya düğün pilavı ikram edilen iftar yemeği bamya çorbası, etli pilav, irmik helvası, zerde ile devam etti.

Programda bir konuşma yapan Antalya Konyalılar Derneği Başkanı Hasan Hüseyin Cengiz, iftarın kardeşliğe ve birlikteliğe vesile olduğunu söyledi. Hemşehrileriyle mübarek bir ayda güzel bir vesile ile biraraya geldiklerini vurgulayan Cengiz, bu birlikteliğin sağlanmasına katkıda bulunanlara da tayrıca eşekkür etti.

Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek'te mübarek ramazan ayının dostlukların ve kardeşliklerin pekiştiği, paylaşmanın arttığı bir dönem olduğunu söyledi. Bu ayın ulviyetine uygun davrananların kazançta olduğunu ifade eden Özgödek, Konyalılar Derneği'nin de geleneksel hale getirdiği iftar programlarının da bu dayanışmaya vesile olduğunu vurguladı.

Kepez Müftüsü Hüseyin Avni Böge'nin yaptığı iftar duasının ardından program Konya yerel sanatçısı Muzaffer Sarıkaya'nın Konya türküleriyle sona erdi.

Gecenin sonunda iftar programına katkı sağlayanlara teşekkür plaketi verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Hamdullah Suphi Antalya Kepez Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title