Haberler

Yaşlı adamın cinsel organını ve başını kesen şizofren katil: Şahsı gördüm ve o anda öldürmeye karar verdim

Güncelleme:

Konya'nın Bozkır ilçesinde dün 56 yaşındaki Mustafa Sömek, başı ve cinsel organı kesilmiş halde bulunmuştu. Cinayetle ilgili gözaltına alınan ve şizofreni hastası olduğu belirlenen Mücahit M'nin ifadesindeki "Şahsı gördüm ve o anda onu öldürmeye karar verdim" sözleri tüyler ürpertti.

Dün, Ahmet Yaşar Caddesi'ndeki Zengibar Anadolu Lisesi yakınlarında erkek cesedi görenler, polisi aradı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, başı kesilmiş cesedin akli dengesi yerinde olmayan Mustafa Sömek'e (56) ait olduğunu belirledi. Kesik baş lisenin bahçesinde bulundu.

İTİRAF ETTİ

Sömek'in cesedi morga kaldırılırken, kamera görüntülerini inceleyen polis ekipleri, şizofreni hastası olduğu belirlenen katil zanlısı Mücahit M'yi (41) Yalıhüyük ilçesinde yakaladı. Emniyetteki ilk ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen şüpheli, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğinde suçunu itiraf etti.

"O ANDA ONU ÖLDÜRMEYE KARAR VERDİM"

Mücahit M. mahkemede, "Ziyarete gittiğim dayımı göremeyince Zengibar Anadolu Lisesine doğru yürümeye başladım. Daha önceden tanımadığım Mustafa Sömek isimli şahsı gördüm ve o anda onu öldürmeye karar verdim. Yanımda bulunan bıçakla onu öldürdüm" diye ifade verdi. Katil zanlını Mücahit M. tutuklandı.

Kaynak: AA / 3. Sayfa

Anadolu Lisesi Bozkır Konya 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500

Yorumlar (26)

Ceyyar79:

İnsan öldürmeye aklı eren adam,hapiste yatmasını da bilir.bunlara muhakkak bir yaptırım gerek.

70
2
yanıtYanıtla
BUrsalı:

Yok şizofren yok akli engesi yerinde değil Führer Adolf Hitler''in yaptığı gibi bu tür ruh hastalarını gaz odalarında imha edeceksin. Vatana Millete hayırları yok ne diye yük olsunlar bize

60
7
yanıtYanıtla
Konyalı:

He zaten sen vatan millet için her gün yeni buluşlara imza atıyor düzenli olarak marsa jubitere gidip geliyorsun.

yanıt10
yanıt34
dobra:

adalet sistemimiz bitmiş ve çökmüş halde!!!

56
1
yanıtYanıtla
AVAREL:

YAZIK KEŞKE OLMASAYMIŞ BÖYLE BİRŞEY. AMA ADAM DA AKIL HASTASIYMIŞ DEMEKKİ CEZA VERİLMEMELİ. BU ADAMA CEZA VERMEK YERİNE ÖNLEM ALMAK DAHA MANTIKLI OLUR. BU TARZ ADAMLARI TOPLUMA SALMAZSANIZ BÖYLE ŞEYLER OLMAZ. HER İKİ TARAFA DA YAZIK. BİRİ HASTAYMIŞ DİĞERİ ÖLDÜ :(

0
47
yanıtYanıtla
RIFKI:

NE DEMEK CEZA VERİLMEMELİ? DÜŞÜN Kİ SENİN BABAN ÖLDÜRÜLDÜ?

yanıt31
yanıt0
RASCOLN:

BU GİBİ HASTALARIN VASİSİ OLUR. CEZASINI VASİSİNİN ÇEKMESİ EN MANTIKLI HAREKETTİR.

yanıt2
yanıt6
Yorumcu:

Balkonda otururken sizofreni bir genc yoldan gecen kiza yumruk atip kolunu kirdi polisler geldi tutuklanmadi ailesi aldi goturdu olan kizcagiza oldu

39
0
yanıtYanıtla
kamil:

madem hasta kendini niye kesmiyor nedense bu türler yaptıktansonra hatalığını bahane ediyor

34
1
yanıtYanıtla
;-;:

BIR DELININ VAHSICE ÖLDÜRDÜGÜ INSAN HAKKINDA BURALARDA BIR SÜRÜ ABUK SABUK YORUMLAR IFTIRALAR NIYE OKUL BAHCESI COCUKLARI TACIZ ETMISTIR GIBI SUCLAMALAR VARDI ANLAMADAN DINLEMEDEN BÖYLE YORUM YAPANLARIN SIMDI VICDANI RAHATMI BIR SUCLULUK HISSEDERLERMI DERSINIZ

30
3
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title