Haberler

    Königspalastin Yayla Arena Oluyor

    BU değişikliği duyurmak için Yayla'da yapılan basın toplantısında konuşan Königspalastin'in işletmecisi Seidenweberhaus GmbH'nin Genel Müdürü Paul Keusch, "Çok fonksiyonlu kullanılan Krefeld'in simge salonunun adına, Krefeldli Yayla Türk'ün sponsor olması, bizleri çok mutlu etti.

    BU değişikliği duyurmak için Yayla'da yapılan basın toplantısında konuşan Königspalastin'in işletmecisi Seidenweberhaus GmbH'nin Genel Müdürü Paul Keusch, "Çok fonksiyonlu kullanılan Krefeld'in simge salonunun adına, Krefeldli Yayla Türk'ün sponsor olması, bizleri çok mutlu etti. Krefeldliler bundan sonra da Yayla Arena da birçok başarılı spor ve müzik etkinliklerini izlemeye devam edecek. Yayla demek Krefeld demektir" dedi.

    Genel Müdür Ethem Çolakoğlu, Krefeld Belediye meclis üyesi Mustafa Ertürk, Seidenweberhaus GmbH yöneticisi Paul Keusch, Seidenweberhaus Gmbh yöneticisi Inge Klaßen, Krefeld Sehir idaresinden Hans Butzen ile Yayla Halkla İlişkiler ve Pazarlama Müdürü Tülay Ünal.

    UYUMA GÜZEL BİR ÖRNEK

    Yayla Türk Genel Müdürü Ethem Çolakoğlu da yaptığı konuşmada şunları söyledi:

    "Krefeld'deki yönetim merkezimizden Avrupa Türk gıda sektörüne yapmış olduğumuz hizmetlerin yanı sıra, Krefeld'in sosyal hayatına da yaptığımız katkıları devam ediyor. Kısa süre önce Alman Buz Hokeyi birinci lig takımlarından Krefelder Pinguine ve yine Krefeldlilerin göz bebeği KFC Uerdingen takımlarına sponsor olmuştuk. Bugün de Königspalastin'in adının 1 Ocak'tan itibaren Yayla Arena olacağını sizlere duyurmaktan gurur duyuyoruz. Türk kökenli bir şirket olarak, faaliyet gösterdiğimiz Almanya'nın spor kulüplerine yapmış olduğumuz sponsorluk çalışmaları uyuma da çok güzel bir örnek oldu."

    Paul Keusch ve Ethem Çolakoğlu.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Mustafa Ertürk CEO Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title