Haberler

Konak AK Parti İlçe Teşkilatı Yeni Yönetimi Basına Tanıtıldı

AK Parti Konak İlçe Teşkilatı Yeni Yönetim Kurulunu Basına Tanıttı. İlçe Teşkilatı Tarafından Gerçekleştirilen Toplantıyla, 22 Temmuz'daki Milletvekili Seçimleri Nedeniyle Boşalan İlçe Başkanlığına Atanan Ali Gönen ve 31 Kişilik Yeni Yönetim Kurulu Basın Mensuplarına Tanıtıldı. AK Parti İzmir Milletvekili Tuğrul Yemişçi, AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, AK Parti Konak İlçe Teşkilatı Ye...

AK Parti Konak İlçe Teşkilatı yeni yönetim kurulunu basına tanıttı. İlçe teşkilatı tarafından gerçekleştirilen toplantıyla, 22 Temmuz'daki Milletvekili seçimleri nedeniyle boşalan ilçe başkanlığına atanan Ali Gönen ve 31 kişilik yeni yönetim kurulu basın mensuplarına tanıtıldı. AK Parti İzmir Milletvekili Tuğrul Yemişçi, AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, AK Parti Konak İlçe Teşkilatı yeni başkanı Ali Gönen ve partililerin de hazır bulunduğu toplantıda konuşan İzmir Milletvekili Tuğrul Yemişçi, İzmir'de son dönemde AK Parti ile ilgili olarak gündeme gelen konulara açıklık getirdi. Özellikle İzmir'den başkan çıkarma çabasında olmadıklarını kaydeden AK Parti Milletvekili Yemişçi şöyle devam etti: "Kimse spekülasyonlarla halkın oyuna ipotek koyamaz. AK Parti'nin hedefi tek tek iller değil, 81 il ve tüm Türkiye'de birinci parti olmaktır. Parti olarak hizmetlerimizle, projelerimizle yerel seçimlerde de birinci olacağız. Halkın bu konudaki desteğinden şüphemiz yok. İzmir'in son dönemdeki önemli gündem maddesi EXPO'nun İzmir'e verilmesi dönüm noktası olarak görülüyor. Büyük bir yatırım. Ancak EXPO'nun verilmemesi İzmir'in sonu değil. Cumhurbaşkanımız Mehmet Gül ve Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan'ın İzmir'e yapılacak yatırımlar için açık güvenceleri var. Partimizin yoğun olarak tenkit edildiği bir konuda terör konusu oldu. Terör örgütünün faaliyetleri tüm Türkiye'de sıkıntı oluşturdu. Ancak gerçekleştirilen operasyonlar sonrası hem dünya hem Türkiye kamuoyunda oluşan hava, Başbakanımızın ve hükümetimizin uygulamalarında başarılı olduğunu gösteriyor"

AK Parti İl Başkanı Aydın Şengül, Konak'ta başarılı olmanın il sınırları içerisinde olması dolayısıyla büyükşehirde de başarılı olmak demek olduğunu belirterek, bu bölgede yapılacak çalışmaların çok önemli olduğunu söyledi. 580 bin seçmeni bulunan Konak'ta 60 bin üye hedeflediklerini dile getiren AK Parti İl Başkanı Şengül sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Kendi içimizde yarışmıyoruz. Görevini daha iyi yapacak olan varsa ona devrederiz. Bu yolla başarı kaçınılmazdır. Rakibimiz kendimiziz. Ekip olmayı büyük oranda başardık. Yeni ilçe teşkilatımızın hayırlı olmasını dilerim"

Yeni yönetimi belirleme aşamasında önceki yönetimin yaklaşık yarısında değişiklik yaptıklarını ifade eden AK Parti Konak İlçe Teşkilatı Başkanı Ali Gönen ise, eskilerin bilgi ve deneyimleriyle yenilerin dinamizm, enerji ve heyecanlarını birleştirmeyi hedeflediklerini kaydetti. Başkan Gönen, "Bir siyasi felsefenin veya programın iktidar olabilmesi için hem ulusal bazda, hem de yerel bazda hayata geçirilmesi gerekir. Ne yazık ki ülkemizin birçok kenti bu şansa sahip olmayı başarırken, İzmir ve Konak bu noktada sınıfta kalmıştır. Bize düşen görev, İzmir ve Konak'ın AK Parti iktidarının başarılı hizmetlerinden yerel bazda da yararlanmasını sağlamaktır. Ekip ruhunu benimseyen yeni yönetimimizin, nitelikli kadrosu, bu hedefe ulaşmayı kendine misyon edinmiştir"

Konuşmaların ardından AK Parti Konak İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri tek tek basına tanıtıldı ve toplu olarak fotoğraf çektirildi.

(UÇ-YK)

29.12.2007 15:02 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title