Haberler

"Komikse Komik" Adlı Oyun Hem Güldürdü Hem Düşündürdü

Giresun'un Görele İlçesinde Polis Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği tarafından düzenlenen ve Adım Tiyatrosu tarafından sahnelenen "komikse komik" isimli tiyatro oyunu izleyenleri hem güldürdü hem de düşündürdü.

Görele Polis Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği tarafından düzenlenen Bir Adım Tiyatro'nun "Komikse Komik " oyununa Giresun İl Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Demirci, Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Yağız, Görele Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi İsmail Eken, İl Emniyet Müdür Yardımcıları, İlçe Emniyet Müdür vekili İlhan Yıldırım, Görele Polis Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği Başkanı Nurettin Emanet, İlçe Müftüsü İsa Kaynak, Görele AK Parti Belediye Başkan Adayı Tolga Erener, Görele CHP Belediye Başkan Adayı Fikri Bilge, Görele MHP Belediye Başkan Adayı Muhammet Demirbaş, emniyet mensupları ve davetliler katıldı.

Muzaffer İzgü'nün yazdığı, Zafer Kaya Okay'ın yönetmenliğini yaptığı ve müzikleri Özkan Turgay'a ait olan oyunda Soner Arıca, Ebru Karaman, Ender Gülçiçek, Ferdi Atuner, Şeyma Terzioğlu ve Soner Türkerrol aldı. Tiyatro oyununu emniyet mensupları, protokol üyeleri ve diğer davetliler tarafından izlendi.

Tiyatro oyununun bilet satışlarından elde edilen gelirin Emniyet hizmetlerinde kullanılacağını belirten Dernek Başkanı Nurettin Emanet, Elde edilen gelirle Görele Emniyet Müdürlüğünün zaruri ihtiyaçlarını karşılamakta kullanacaklarını belirtti.

Emanet, hem tiyatro oyuncularına hem de maddi manevi destek veren herkese teşekkür etti. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Özgür Ertuğrul Hikmet Bulak Giresun Görele Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title