Haberler

Kocasını sırtından bıçaklayan kadın: Beni kendisi zorladı, isteyerek yapmadım

Güncelleme:

İstanbul Esenyurt'ta karı, koca kavgası hastanede bitti. Üçevler Mahallesi'nde meydana gelen olayda öfkeli kadın, kocasını sırtından bıçakladı. Karakolda ifadesi alınan zanlı, basın mensuplarına "Kendisi beni zorladı, isteyerek yapmadım" dedi.

İstanbul Esenyurt'ta bir kadın, tartıştığı kocasını sırtından bıçakladıktan sonra kendisini eve kapattı. Gözaltına alınan kadın, polis merkezinin çıkışında kocasını istemeden bıçakladığını söyledi. Hastaneye kaldırılan yaralı adamın sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

ÖFKELİ KADIN, KOCASINI SIRTINDAN BIÇAKLADI

Olay, dün saat 18.30'da Esenyurt Üçevler Mahallesi'nde meydana geldi. Aile içi kavga ihbarını alan polis ekipleri adrese gittiğinde sırtına bıçak saplanmış olan Recep T. isimli kişiyi ikamet ettiği dairenin kapısının önünde buldu. Polis ekipleri, Recep T. için olay yerine ambulans istedi. Ambulansa alınan Recep T. çevrede bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı.

Kocasını sırtından bıçaklayan kadın: Kendisi beni zorladı, isteyerek yapmadım

"İSTEYEREK YAPMADIM"

Polis ekipleri daha sonra Recep T.'yi sırtından bıçaklayan eşi Fadime T.'nin daire içinde olduğunu tespit etti ve kapıyı açmasını istedi. Kapıyı açan Fadime T. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Karakoldaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen Fadime T. karakol çıkışında basın mensuplarına "Kendisi beni zorladı, isteyerek yapmadım" dedi. Mahkemeye çıkarılan Fadime T. serbest bırakıldı. Sırtından bıçaklanan Recep T.'nin de sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Esenyurt kavga Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500

Yorumlar (16)

Haberci:

Karı koca arasına girilmez. Herkes işine devam...

8
10
yanıtYanıtla
Mhrmhr:

Onu yapan erkek olsa hayati bitmişti işte güzel ülkemin adaleti

15
2
yanıtYanıtla
ASLAN:

ERKEK HAKLARI DİYE BAŞLAMALIYIZ :)

13
1
yanıtYanıtla
komedi:

adalete bak kadın bıçaklamış diye serbest bırakılmış . . komedi koy koy izle ???

11
2
yanıtYanıtla
Erhan besiktas:

Vallahi güzel bıçakla çık

3
4
yanıtYanıtla
Güner:

Hak etmiştir

1
4
yanıtYanıtla
şiddetle kınamaca:

şimdi bu kadını şiddetle sosyal medyalarda kınarsak göz altına alıp hapse atacaklar mı hiç sanmıyorum.

3
1
yanıtYanıtla
Ulukurt:

Erkeğe şiddete de hayır

4
0
yanıtYanıtla
Türk:

Allah belanı versin kadın

2
0
yanıtYanıtla
Vefa:

Siz niçin bela okuyorsunuz o kasımın ne çektiğini ne biliyorsunuz arkadan konuşmak kolay onun hayatını bide siz yaşayın.bela okumayın haksızsanız bela sizi bulur

yanıt0
yanıt0
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title