Haberler

"Kocan seni aldatıyor" mesajıyla şoke olan Eylül Öztürk, kimin gönderdiğini öğrenince ağzı açık kaldı

Güncelleme:

15 gün önce doğum yapan fenomen Eylül Öztürk, telefonuna gelen "Kocan seni aldatıyor" mesajını görünce afalladı. Mesaj atan numarayı araştıran fenomenin, kişinin eskiden çalıştığı bir firmanın sahibi olduğunu öğrencince ağzı açık kaldı.

Oyuncu ve fenomen Eylül Öztürk, 2017 yılında Barış Kenan Öztürk ile nikah masasına oturdu. Alex adında bir oğlu bulunan fenomen 3 Eylül'de ikinci bebeğini kucağına aldı. Her anını takipçileriyle paylaşan fenomen başına gelen ilginç bir olayı anlattı.

"KOCAN SENİ ALDATIYOR"

Tanımadığı bir numaradan gelen mesajla şoke olan Eylül Öztürk şunları anlattı: "Size bir olay anlatacağım ağzınız açık kalacak. İkidir telefonuma yabancı bir numaradan ingilizce bir mesaj geliyor. Mesaj Googlee Translate'dan çevrilmiş çok belli kargaşık bir yazı var. Mesajda 'Seni kocan aldatıyor. Sen o kadar çirkin bir kadınsın ki muhtemelen eşin seninle para için beraber. Yoksa aldattığı kadına gitmişti' diyor. Sanki Kenan'ın kendi parası yokmuş gibi. Ben böyle şeylere takılmam çünkü kendimi ve kocamı biliyorum. Bizim aramızda böyle bir güvensizlik yok. İlk mesajı görüp sildiğimde hamileydim... Ruh hastasına bak ben belki bunun üzerine takılıp eşimle kavgada edebilirdim."

'Kocan seni aldatıyor' mesajıyla şoke olan Eylül Öztürk, kimin gönderdiğini öğrenince ağzı açık kaldı

"MESAJI ATAN KİŞİ İŞBİRLİĞİ YAPTIĞIM BİRİ ÇIKTI"

"2-3 gün önce sabah 8.90-9.00 gibi yine bir mesaj geldi. Öbür numarayı silip engellemiştim bu başka bir numara. Bu gelen mesajda da 'Aptal Kenan seni bırakmadı mı' falan yazıyor. Gelen numaranın bir işletme numarası olduğu görüp tıkladım kim olduğu adresi falan her şey çıktı. Mesajı atan kişi benim zamanında iş birliği yaptığım bir butiğin sahibi çıktı. Ruh hastası manyağa bak ya. Bunu yapan da bir erkek kadın olsa Kenan'a göz koydu da yaptı falan derdim. Ekran görüntüsü alıp hemen çocuğa attım işletme hesabını falan görünce hemen kapattı zaten her şeyi. Mesaj atıp 'Sana acıyorum' dedim. Bunu da size her gelen mesaja inanmayın diye anlattım."

'Kocan seni aldatıyor' mesajıyla şoke olan Eylül Öztürk, kimin gönderdiğini öğrenince ağzı açık kaldı

'Kocan seni aldatıyor' mesajıyla şoke olan Eylül Öztürk, kimin gönderdiğini öğrenince ağzı açık kaldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Eylül Öztürk Kenan Öztürk Eylül Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (17)

:

Bize ne niye bizi bunlarla oyalıyorsunuz boş haber hiç bir değeri yok

41
14
yanıtYanıtla
biraz mantık:

yok hayır dolu haber arıyorsanız ki artık haberlerin doluluğu gerçekliği tartışılır magazin bölümünde ne işiniz var yorum yapmak için yorum yapmayın ya çok komik duruyor bu tarz söylemler

yanıt1
yanıt0
_-_:

kültür sanat tiyatro sinema kitap film dizi şarkı türkü vb. şeyler bitkisel hayata girmiş habere bak kimin eli kimin cebinde yüzde doksandokuz haber hep boş gereksiz haber

40
8
yanıtYanıtla
fethi:

böyle şaka olmaz aile arasına girilmez salak adam

28
5
yanıtYanıtla
OSMANLI TORUNLARI:

Çok çirkinsiniz

17
16
yanıtYanıtla
Anıko:

Gündemde kalma çabaları

yanıt1
yanıt0
ha:

sanat yok boş haber mevcut

23
4
yanıtYanıtla
CINAR:

Saka ise, ancak böyle bir SAKA ESEK SAKSI OLUR:. Netice Felaketle sonuclanabilrDI:

21
4
yanıtYanıtla
Hüzün:

Hey gidi eskiler, filmleri bile başka keyifliydi. Şimdiyse halimize bak.

20
4
yanıtYanıtla
ne bu şimdi:

ne ayaksınız

9
2
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title