Haberler

Kocamaz, Erdemli'de Mhp İlçe TeşkilatınA Ziyareti Yaptı

Güncelleme:

Başkan Kocamaz;"2014 Mart'ında Mersin'de yeni bir yönetim anlayışı başlamış olacak"

Tarsus Belediye Başkanı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Burhanettin Kocamaz, 2014 Mart ayında yapılacak seçimlerin ardından Mersin'de yeni bir yönetim anlayışı başlayacağını söyledi.

Mersin'i karış karış gezen Belediye başkanı Burhanettin Kocamaz, Erdemli'de MHP İlçe teşkilatını ziyaret ettikten sonra, kent esnafıyla buluştu.

Başkan Kocamaz'ı Erdemli MHP İlçe Teşkilatını ziyaretinde İlçe Başkanı Bekir Özsu, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Limonlu Belediye Başkanı Mehmet Topkara, Kargıpınar Belediye Başkanı Kerim Şahin, Erdemli Ülkü Ocakları Başkanı Serhan Gür, İl Genel Meclis üyeleri Serdar Aslan ve Muhammet Günaydın ile partililer tarafından karşılandı.

Parti Binasında İlçe Başkanı Bekir Özsu'nun konuşmasının ardından söz alan Tarsus Belediye Başkanı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Burhanettin Kocamaz, birlik ve beraberlik içinde seçimlerde zaferle çıkacaklarını söyledi.

Başkan Kocamaz, Mersin'in her şeyden önce barış ve kardeşliğe ihtiyaç duyduğunu, diğer hizmetlerin kendiliğinden geleceğini belirterek, "Biz bu işe vatandaşlardan gelen talep ve yaptırdığımız anket neticesinde ismin ön plana çıkmasından dolayı vebalde kalmamak düşüncesiyle girdik" dedi.

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin göstereceği kişi etrafından birleşip, var güçleriyle Mersin'in genelinde seçimi alacaklarını kaydeden Başkan Kocamaz, önemli olanın Mersin'i MHP'nin yönetmesi olduğunu vurguladı.

Başkan Kocamaz, "Mersin deyince barış ve kardeşlik ortamını yeniden tesis etmek gerekiyor. İnsanların şehirde gönül rahatlığıyla şehrin her tarafına girip çıkabilmesi, ulaşabilmesi, kaynaşması, dayanışması birlik ve beraberliğin pekişmesi gerekiyor. Zaten bunu hallettiğiniz zaman Mersin'de birçok şeyi kökünden halletmiş olursunuz. Yaptığınız hizmetler kalıcı olur, herkes yapılan hizmetlere sahip çıkar ve Mersin'i el birliği ile hak ettiği yere getiririz.

Yenice'den Anamur'a kadar Mersin'i bir bütün olarak düşünüyoruz. Mersin'in birçok ilçesi bugün maalesef turizmden yeterli payı alamıyor. Sahilleri heba etmişiz. İnşallah bunları belli bir plan proje çerçevesinde yeniden dizayn edip eksiklikleri tamamlayıp Mersin'i turizmde de Antalya'nın rakibi yapmayı planlıyoruz" dedi.

Ülkenin çok zor bir dönemde geçtiğini vurgulayan Başkan Kocamaz, "Gerçekten hem ülkemiz hem de Mersin zor bir süreçten geçiyor. Ülkemiz üzerine oynanan oyunlar, Mersin'imizin üzerine oynanan oyunlar bizi her iki taraftan da bazı gayretler göstermeye, birlik ve beraberlik içerisinde toplu olarak hareket etme mecburiyetinde bırakıyor" şeklinde konuştu.

Başkan Kocamaz beraberinde Erdemli MHP İlçe Başkanı Bekir Özsu, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Limonlu Belediye Başkanı Mehmet Topkara, Kargıpınar Belediye Başkanı Kerim Şahin, Erdemli Ülkü Ocakları Başkanı Serhan Gür, İl Genel Meclis üyeleri Serdar Aslan ve Muhammet Günaydın ile birlikte Erdemli esnafını dolaştı.

Erdemli'li esnaflarla sohbet eden Başkan Kocamaz, yoğun ilgi görürken, vatandaşlar bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Burhanettin Kocamaz Erdemli Mersin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title