Haberler

Kızıltepe'de Trafik Kazası: 5 Yaralı

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bulunan İpek Yolu'nda saman yüklü TIR ile otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı.

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bulunan İpek Yolu'nda saman yüklü TIR ile otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı.

Kaza, Kızıltepe şehir merkezinden geçen uluslararası İpek Yolu'nun Dedeman Kavşağı'nda meydana geldi. İlçe merkezinden Ali Ertaş Caddesi'ne geçmek isteyen Mahmut Erdem (55) idaresindeki 47 KH 254 plakalı otomobil ile Nusaybin istikametinden Şanlıurfa istikametine gitmekte olan 73 SY 914 plakalı saman yüklü TIR çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Mahmut Erdem (55) ile araçta bulunan Meryem, Cemile, Denizcan ve Emre Erdem yaralandı. Yaralılardan durumu ağır olan Meryem Erdem, Mardin Devlet Hastanesi'ne sevk edilirken, diğer yaralılar Kızıltepe Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındılar.

Kazanın ardından bir grup esnaf ve vatandaş, yolu trafiğe kapatarak yaşanan kazaları protesto etti. Yolu yaklaşık bir saat trafiğe kapatan vatandaşlar, kavşakta her gün kazalar yaşandığını ve bu soruna çözüm bulunmadığını belirterek, oturma eylemi yaptı. Emniyet yetkilerinin yolun açılması için yaptıkları girişim ve uyarılar sonucu eylemin sona ermemesi üzerine polis, biber gazı ile grubu dağıttı. Yolu trafiğe kapanan vatandaşlardan Emin Aydın, yolda 3 yakınını kaybettiğini ifade ederek, yolda yaşanan sorunların giderilmesi için yetkililerin harekete geçmesi gerektiğini söyledi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, ismi açıklanmayan TIR şoförü gözaltına alındı. - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mahmut Erdem İpek Yolu Nusaybin Mardin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title