Haberler

Kızılcabölükspor'un 'Uğuru' 73 Yaşındaki Kadın Taraftar

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Kızılcabölükspor'a ligin ilk maçında tribünlerindeki kadın desteği dikkat çekti. Sıkı bir Kızılcabölük taraftarı olan 73 yaşındaki Naciye Gürgün ise, takımın evindeki her maçına gidiyor, takımı için sürekli dua ediyor.

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Kızılcabölükspor'un 73 yaşındaki taraftarı Naciye Nine Kızılcabölük'teki her maça geliyor, dua ediyor. Ligin ilk maçında Kızılcabölükspor evinde Cizrespor ile karşı karşıya geldi. Kızılcabölükspor'un 4-1 üstünlüğü ile biten maçta, kadın taraftarlar dikkat çekti. Bunlardan 73 yaşındaki Naciye Gürgün, takımın kaçırdığı pozisyonlara üzülüyor, zaman zaman gol yiyeceğinden endişe ettiği görüldü. Kazanılan gollere seviniyor, taraftarlarla birlikte takımı alkışlıyor. Eşi ile birlikte maçı seyreden 73 yaşındaki kadın taraftar, takımın evinde oynadığı her maça gelmeye çalışırken, takım için sürekli dua ettiğini belirtti.

Bu yıl şampiyon olacaklarına inandığını belirten Naciye Gürgün, eşi Hasan Gürgün ile evde maç muhabbeti ettiklerini yaptıklarını belirtti. 73 yaşındaki Gürgün "Kızılcabölük maçını çok seviyorum. Bizim maçımız onun için her maça gelirim. Geçen senede geldim, dua ediyorum, etmez miyim? Ben maça geldiğim gün bizim takım, maçı kazanır. Kazanmamasının imkanı yoktur. İnşallah şampiyon olacağız. Her zaman destekliyoruz, Kızılcabölükspor'un her zaman yanındayız. Desteklemeye geldik, kazandık, fırsatımız oldu mu hanımınla birlikte geliriz. Evde maç muhabbeti yaparız. Kazanması için her zaman duacıyız" dedi

Eşi ile maça gelen ve eşinin izinleri günleri maça gelmeye çalıştığını belirten Nihal Ergil "Güzel maçtı, 4-1 yendik hemen hemen her maça gelmeye çalışıyorum. Eşim çalışmadıkça gelmeye çalışıyorum" ifadelerini kullandı.

Kızılcabölük'ün kadın taraftarlarından Serpil Cibelik, maça ilk defa geldiğini belirterek, "Daha ilk defa geldim, onun için heyecanlıyım. Çok sevindim bizi mutlu ettiler. Başarılarının devamını dilerim. Maçları sevdim. İnşallah ileri ki maçlarda da izlemek isterim, yalnız burada olmasını isterim. Hepsinin de ellerine ayaklarına sağlık" diye konuştu.

Maça birlikte gelen Osman- Fatma Çaput çifti ise maçlara devamlı gittiğini söyledi. Fatma Çaput, buraya ilk defa geldiklerini söyledi.

Eşi ile maç izlemenin keyifli olduğunu belirten Hasan Çaput, eşi ile birlikte sürekli takımın maçlarına gittiklerini belirtti.

Kızılcabölükspor kadın taraftarlarında fazla olduğu karşılaşmada, aldığı taraftar desteğiyle TFF 3. Lig 3. Grupta ki ilk hafta maçında, Cizrespor'u 4-1 mağlup ederek, lige farklı başlangıç yaptı. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kızılcabölük Cizrespor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title